Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Iskolakezdés. Megfigyelés, gondolkodás (Logico Piccolo)

Paraméterek

Sorozat Logico Piccolo
Szerző Krahl, Katja – Fischer, Doris
Cím Iskolakezdés. Megfigyelés, gondolkodás (Logico Piccolo)
Alcím Készségfejlesztő tanulójáték önellenőrzési lehetőséggel
Kiadó Tessloff és Babilon Kiadó
Kiadás éve 2011
Formátum Oktatócsomag
ISBN 978 963 294 059 5
Eredeti ár:
1.890 Ft
1.795 Ft
Online kedvezmény: 5%

A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés – Gondolkodás tanítási célja: észlelés, logikai sorok, főfogalmak, történeti sorrendek.

Leírás

A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés – Gondolkodás tanítási célja: észlelés, logikai sorok, főfogalmak, történeti sorrendek. Minden csomag 16 db A/5 méretű, színes feladatkártyát tartalmaz. A kártyákat a Piccolo keretbe helyezzük, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egy-egy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak.
 
A LOGICO PICCOLO az első osztálytól kiváló tanuló- és gyakorlóeszköz:
- a gyerekek önállóan tudják használni;
- a gyerekek szívesen tologatják a gombokat, ez is motiválja őket a feladat elvégzésére;
- az önellenőrzés lehetősége azonnali sikerélményhez juttatja őket;
- a feladatlapok tartalmilag igazodnak az iskolai követelményekhez.
Feladatkártyák: minden csomagban 16 különböző fejlesztési célú kártya található, a hátoldalon megoldásokkal.
A Piccolo csomagokban fénymásolható EREDMÉNYLAP van, melyen a gyerekek sikeres megoldásai nyomonkövethetők. Így a 16 feladat bármikor, bármilyen sorrendben elvégezhető, egy-egy gyerek teljesítménye mégis követhető.
Keret: a kártyák a kerettel együtt használhatók. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával jelölhető be a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatók. A PRIMO feladatlapokhoz 6 gombos PRIMO keret, a PICCOLO feladatlapokhoz 10 gombos PICCOLO keret szükséges. Az új feladatkártyák a régebbi LOGICO kerettel is használhatók!
 
Szerkesztette: Katja Krahl – Doris Fischer