Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Itt vagyok, ragyogok!

Paraméterek

Sorozat Népmesekincstár
Szerző Bajzáth Mária
Cím Itt vagyok, ragyogok!
Alcím Népmesék a világ minden tájáról 0-4 éveseknek
Kiadó Kolibri Gyermekkönyvkiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 180 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 615 5234 97 2
Eredeti ár:
3.499 Ft
3.149 Ft
Online kedvezmény: 10%

A mesék és a hozzájuk kapcsolódó mondókák, a kisgyermekek számára ismerős nyelven beszélnek testet öltésről, emberekről, családról, állatokról, növényekről, segítenek megismerni a minket körülölelő izgalmas, gyönyörű világot.

Leírás

„Milyen népmesét olvassak az egyéves kisfiamnak? Mit meséljek a kétéves kislányomnak? Kiscsoportosak a gyerekek, van nekik való történet?” Sokszor és sokan tették fel nekem ezeket a kérdéseket az elmúlt húsz évben. 
Ez a kötet született válaszként, amelyben a világ minden tájáról válogattam össze a legkisebbek népmeséit. A mesék és a hozzájuk kapcsolódó mondókák, a kisgyermekek számára ismerős nyelven beszélnek testet öltésről, emberekről, családról, állatokról, növényekről, segítenek megismerni a minket körülölelő izgalmas, gyönyörű világot.
 
Bajzáth Mária mesepedagógus,
a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója
 
A Népmesekincstár hét kötetből álló sorozata négy korosztálynak gyűjti össze a világ népmeséit: 0-4 éves, 4-6 éves, 6-8 éves és 8-10 éves gyerekeknek. 
A legkisebbek meséit szülők és pedagógusok számára egyaránt hasznos, a Népmesekincstár mesepedagógia módszertani alapjaiba bevezető ajánló kíséri. A további három meseválogatáshoz, három külön módszertani kötet is kapcsolódik, amelyek komplex, kidolgozott foglalkozásvázlatokat tartalmaznak. 
 
Illusztrálta: Schall Eszter