Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kapcsolj 1.-be!

Paraméterek

Sorozat Kapcsolj...!
Szerző Czakó Anita
Cím Kapcsolj 1.-be!
Alcím Szórakoztató és fejtörő feladatok a matematikai készségek és a problémamegoldás fejlesztésére 1. osztályba lépőknek
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2014
Terjedelem 52 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 978 963 16 4396 1
Ár:
1.290 Ft
1.161 Ft
Kedvezmény: 10%

Az új, kompetenciafejlesztő sorozat szórakoztatva gyakoroltatja a mindennapi élet problémáin keresztül a matematikai készségeket és képességeket.

Leírás

Az új, kompetenciafejlesztő sorozat szórakoztatva gyakoroltatja a mindennapi élet problémáin keresztül a matematikai készségeket és képességeket. Tanórai, szakköri, otthoni gyakorlásra egyaránt alkalmasak a gyerekekhez közel álló feladatok. A sorozat célja, hogy a megszokott iskolai feladatoktól eltérően úgy jelenjenek meg a matematikai tartalmak, hogy felkeltsék a gyermekek érdeklődését, a tanulás nehéz folyamatát izgalmas játékká változtassák. A füzet feladatai széles skálán mozognak a könnyűtől az egészen sok fejtörést igénylőkig, így minden gyermek számára biztosítja a sikerélményt. Feldolgozásuk tetszés szerint történhet: órai keretben, tanórán kívüli foglalkozáson vagy otthon. A megoldások lehetőséget adnak az önálló feladatmegoldásra is, így a füzet kiváló eszköz lehet a szabadidő hasznos eltöltéséhez.
 
KINEK AJÁNLJUK EZEKET A FÜZETEKET?
Azoknak a pedagógusoknak, akik a matematikai kompetenciákat kívánják fejleszteni.
Azoknak a pedagógusoknak is, akik nem szakrendszerű oktatás keretében tanítanak.
Azoknak a szülőknek, akik egyetértenek azzal, hogy matematikai készségeink fejlettsége egész életünkre kihat.
Azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek játszani, kedvelik a fejtörőket, a sportot, az állatvilágot, akik javítani szeretnének iskolai eredményükön.
 
Írta: Czakó Anita
Sorozatszerkesztő: Tüskés Gabriella