Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Karácsonyfa-díszítés

Paraméterek

Sorozat Színes ötletek
Cím Karácsonyfa-díszítés
Kiadó Cser Kiadó
Kiadás éve 2011
Terjedelem 32 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 278 216 4
Eredeti ár:
1.195 Ft
1.075 Ft
Online kedvezmény: 10%

Az egyszerű, de nagyszerű gondolat mentén öszeállított, káprázatos fotókkal illusztrált könyv tele van könnyen elkészíthető, mégis rendkívül látványos karácsonyfadíszekkel. A szerző csupa olyan alapanyaggal dolgozik, amelyek otthon is megtalálhatók, és már önmagukban is megtestesítik a karácsonyi hangulatot.

Leírás

A megújult Színes ötletek–sorozat Karácsonyfa-díszítés című kötete már az első oldalon rabul ejti a szívünket. Az egyszerű, de nagyszerű gondolat mentén öszeállított, káprázatos fotókkal illusztrált könyv tele van könnyen elkészíthető, mégis rendkívül látványos karácsonyfadíszekkel. A szerző csupa olyan alapanyaggal dolgozik, amelyek otthon is megtalálhatók, és már önmagukban is megtestesítik a karácsonyi hangulatot. Az apró díszek mellett teljes pompájukban tündöklő karácsonyfákat is bemutatunk. A klasszikus piros szín mellett, találunk narancssárga, lila, fehér és ezüst színekbe öltöztetett fákat is, a díszek stílusa pedig a rusztikustól kezdve az elegánson át a modernig terjed. Ráadásul, egy-egy dísz, pl.: illatzsák, aranydiós szütyő nemcsak karácsonyfadísznek, hanem ajándékkísérőnek vagy ajándéknak is kiváló. Vannak, akiknek nincs módjuk karácsonyfát állítani, nekik ahhoz adunk ötleteket, hogyan teremthetnek karácsonyi hangulatot karácsonyfa nélkül.
A Karácsonyfa-díszítés című kötetet azok is bátran forgathatják, akik még nem rendelkeznek a profik kézügyességével. A sikerélmény garantált.

Színes ötletek 11.

Írta: Radics Mária

 

Tartalom

A karácsonyfa-díszítésről általában
Az ünnep színei
Gömbök díszítése
Hungarocellgömb bevonása
Masnikészítés
Natúrszínekben
Mézillatú fenyőfa
Mézillatú koszorú
Klasszikus stílusban
Piros díszek
Csengettyűs manó
Fahéjmanó
Ajtódísz
Adventi koszorú
Hófehér karácsony
Fehér díszek
Illatangyalkák
Hintázó angyalkák
Angyalka
Keleti varázs
Narancssárga filcszívek
Narancssárga fenyő
Asztali dísz
Modern stílusban
Asztali dísz
Ezüst-lila fenyő
Hóember család
Ezüst színekben
Álomfenyő
Téli madáretető