Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kerekítő 2.

Paraméterek

Sorozat Kerekítő
Szerző J. Kovács Judit
Cím Kerekítő 2.
Alcím Ölbeli játékok, mondókák (CD-melléklettel)
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 64 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 415 623 9
Eredeti ár:
2.499 Ft
2.124 Ft
Online kedvezmény: 15%

Az itt összegyűjtött mondókákban, játékokban egy olyan gyengéd szeretet van kódolva, amely egyben a kreativitásnak is utat enged: mi magunk is kiegészíthetjük őket új szavakkal, új ritmusokkal, új érintésekkel.

Leírás

Kerek egy esztendő telt el a Kerekítő ­– ölbeli játékok, mondókák első kötetének megjelenése óta. Ez a három évnél fiatalabb gyerekeknek és szüleiknek szóló gyűjtemény hiánypótló kiadvány volt – erről tanúskodik hatalmas sikere. A Kerekítő második kötete a Móra Kiadó gondozásában, Kállai Nagy Krisztina illusztrációival, J. Kovács Judit válogatásában és játékleírásaival jelent meg.
 
„Most még a barátnőim gyerekeivel játszom Hóc-hóc katonát, de már gondolok arra a kisgyerekre, akit én fogok szülni, és akinek a szemébe nézve majd mondhatom ezeket a dünnyögőket. Valamiféle szerelem elmélyítése lesz majd ez: szavakat és érintéseket küldünk egymásnak, játszunk egymással. Az itt összegyűjtött mondókákban, játékokban egy olyan gyengéd szeretet van kódolva, amely egyben a kreativitásnak is utat enged: mi magunk is kiegészíthetjük őket új szavakkal, új ritmusokkal, új érintésekkel.”
 
Palya Bea