Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Készüljünk az érettségire matematikából emelt szinten

Paraméterek

Szerző Bárd Ágnes – Frigyesi Miklós – Lukács Judit – Major Éva – Székely Péter – Vancsó Ödön
Cím Készüljünk az érettségire matematikából emelt szinten
Alcím Feladatgyűjtemény
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2006
Terjedelem 199 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 963 16 2788 8
Eredeti ár:
990 Ft
891 Ft
Online kedvezmény: 10%

Az első lépés a sikeres felvételihez a megfelelő segédkönyvek megválasztása. A Műszaki Kiadó Készüljünk az érettségire matematikából sorozata a szakmailag legteljesebb és legnagyobb példányszámban vásárolt felkészítő segédkönyvsorozat.

Leírás

Az első lépés a sikeres felvételihez a megfelelő segédkönyvek megválasztása. A kétszintű érettségi első éve bebizonyította, hogy az új érettségi rendszerében elsősorban az emelt szinten megszerezhető többletpontok döntenek a sikeres felvételiről. Bebizonyosodott, hogy abban az esetben is szükség van az így megszerezhető többletpontokra, ha a felsőoktatási intézmény ezt kötelezően nem írja elő.
A Műszaki Kiadó Készüljünk az érettségire matematikából sorozata a szakmailag legteljesebb és legnagyobb példányszámban vásárolt felkészítő segédkönyvsorozat. Ezekből a könyvekből eredményesen lehet felkészülni az érettségire, legyen az akár az írásbeli vagy a szóbeli, közép- vagy emelt szint. Erre garancia, hogy a könyvek szerzői részt vettek a kétszintű érettségi kidolgozásában és többen közülük az érettségi feladatlapok összeállításában is közreműködtek.
 
MK-2788-8-T
Írta: Bárd Ágnes – Frigyesi Miklós – Lukács Judit – Major Éva – Székely Péter – Vancsó Ödön
Illusztrálta: Bajor Tamás
 
Kapcsolódó témakör: