Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Készüljünk az érettségire matematikából közép-, emelt szinten

Paraméterek

Szerző Gábos Adél – Halmos Mária
Cím Készüljünk az érettségire matematikából közép-, emelt szinten
Alcím Szóbeli tételek, elméleti összefoglaló
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2005
Terjedelem 296 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 963 16 2947 3
Eredeti ár:
990 Ft
891 Ft
Online kedvezmény: 10%

Az első lépés a sikeres felvételihez a megfelelő segédkönyvek megválasztása. A Műszaki Kiadó Készüljünk az érettségire matematikából sorozata a szakmailag legteljesebb és legnagyobb példányszámban vásárolt felkészítő segédkönyvsorozat.

Leírás

Az első lépés a sikeres felvételihez a megfelelő segédkönyvek megválasztása. A kétszintű érettségi első éve bebizonyította, hogy az új érettségi rendszerében elsősorban az emelt szinten megszerezhető többletpontok döntenek a sikeres felvételiről. Bebizonyosodott, hogy abban az esetben is szükség van az így megszerezhető többletpontokra, ha a felsőoktatási intézmény ezt kötelezően nem írja elő.
A Műszaki Kiadó Készüljünk az érettségire matematikából sorozata a szakmailag legteljesebb és legnagyobb példányszámban vásárolt felkészítő segédkönyvsorozat. Ezekből a könyvekből eredményesen lehet felkészülni az érettségire, legyen az akár az írásbeli vagy a szóbeli, közép- vagy emelt szint. Erre garancia, hogy a könyvek szerzői részt vettek a kétszintű érettségi kidolgozásában és többen közülük az érettségi feladatlapok összeállításában is közreműködtek.
Ez a három könyv a szakmailag legteljesebb és legnagyobb példányszámban vásárolt felkészítő segédkönyvsorozat matematikából. Ezekből a könyvekből eredményesen lehet felkészülni az érettségire, legyen az akár írásbeli vagy a szóbeli, közép- vagy emelt szint. Erre garancia, hogy a könyvek szerzői részt vettek a kétszintű érettségi kidolgozásában és többen közülük az érettségi feladatlapok összeállításában is közreműködtek.
 
MK-2947-3
Írta: Gábos Adél - Halmos Mária
Lektor: Hámori Veronika
 
Kapcsolódó témakör: