Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Játékok készítése

Rendezés:
Nézet:

Minden gyerek szereti a bábszínházat. A látott és kedvenc meséiket szívesen eljátsszák maguk is újból és újból. Ez az asztali bábszínház egyszerűen elkészíthető, kis helyen tárolható. A könyv A Tündérkirály leánya c. mesén keresztül mutatja be a báboknak és magának az asztali bábszínháznak az elkészítését. A mese szereplőin kívül még egy-két jellegzetes mesebáb leírását is megadjuk.

598 Ft

Az egyszerű, házilag készített játékokat kiszorították a gyári termékek, pedig fajátékok készítéséhez nem kell gyakorlott barkácsolónak lennünk, csak ismernünk kell azokat az egyszerű kéziszerszámokat és eljárásokat, amelyekkel terveinket megvalósíthatjuk. E könyvvel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a fa újra tért hódítson gyermekeink játékai között.

598 Ft

Óvodásoktól a dédszülőkig mindenki megpróbálhatja a báb- és játékkészítést! A könyvben bemutatott figurák elkészítéséhez nem kell tudni szabni, varrni. Miközben készül a báb, a gyermekek megismerkedhetnek az anyagokkal, színekkel, a szülők-nagyszülők pedig élvezhetik a közös játék örömét....

1.290 Ft 1.225 Ft

Könyvünk segítségével lépésről lépésre könnyedén elsajátíthatjuk frottír alapanyagú kicsiny állatfigurák elkészítését, az anyag kiszabásának és megvarrásának módját. 

798 Ft
A könyvben a gyerekek számos példát találnak arra, mennyiféle anyagból készíthetnek érdekes, szép kézműves tárgyakat. A képeken látható alkotások gyerekek munkái, s arra ösztönöznek, hogy a többiek is bátran próbálkozzanak hasonló és újabb ötletekkel.
2.190 Ft

A kabalák ajándéknak is kiválóan megfelelnek, hiszen a szeretteinktől kapott ajándéktárgyak a leginkább alkalmasak szerencsehozónak. S még nagyobb a meglepetés és az öröm, ha saját kezünkkel készítjük ezeket a figurákat.

698 Ft

A könyvben szereplő apró tárgyak készítéséhez újrahasznosíthatjuk a műanyag flakonok kupakját, amely úgyis a kukába kerül.

1.195 Ft 1.075 Ft

Babos Eszter könyve közös játékra és alkotásra hívja az olvasót. Közös alkotásra buzdítja a szülőket, pedagógusokat úgy, hogy segítséget, vezetőt ad a kezükbe. Kiváló ötletek tárháza a mesék választásához, a bábok elkészítéséhez. 

3.750 Ft 3.375 Ft
A műanyag palackkal nagyon kényelmes dolgozni, és valószínűleg minden háztartásban megtalálható. Ezért ne hajítsuk ki rögtön a kukába a kiürült palackokat. Megmutatjuk, milyen aranyos, vidám figurákat készíthetünk a hulladékból. Aki akár csak egyet is elkészít, biztosan nem tekinti majd a palackot „szemétnek”.
1.995 Ft 1.795 Ft

Ami ezekben az állatkákban igazán vonzó, az a bájos külső és némi esetlenség. A leírások alapján igazán kedves, pihe-puha játszótársat készíthetünk a kisgyerekeknek. 

598 Ft

Papírból egyszerűen készíthetünk szép díszeket, vidám játékokat. A születésnapi zsúrokat is emlékezetessé tehetjük: az ünnepeltnek készíthetünk királyi koronát, a vendégeknek névvel jelölt szívószálat, vidám játékokat, pl. vakládát, kuglit, színházat stb.

598 Ft

A szép, pihe-puha rongybabák közkedvelt játszó- és alvótársai a gyerekeknek. Készíthetünk szőke, barna vagy fekete hajú, copfos vagy rövid hajú, nagy- vagy kisméretű, fiú- vagy lánybabákat is. A könyv lépésről lépésre mutatja be a rongybabakészítést – a minta átmásolásától a ruha megvarrásáig. 

598 Ft

Cserepekből könnyen készíthetünk különféle szélharangokat. Tegyük szebbé lakásunkat vagy teraszunkat az évszakhoz illő vagy különleges szélharangokkal. Fogjunk hozzá bátran, hisz könnyen megvalósítható, és elkészíthető akár saját magunk, akár mások örömére. 

698 Ft

Ősszel a természet nagyon sok barkácsanyaggal ajándékoz meg bennünket. Tegyünk egy nagy sétát az erdőben, és gyűjtsünk különböző terméseket és leveleket: makk, mogyoró, toboz stb. A könyvben szereplő állatok és figurák könnyen elkészíthetők, és tetszés szerint kifesthetők. 

598 Ft

Az ember nem is gondolná, mennyi mindent lehet kezdeni egy tojással. Rendkívül sokoldalú kézműves alapanyag. Festhető, könnyen ragasztható rá papír, filc, nemez. A formája is megfelelő, és ami a legfontosabb, könnyen beszerezhető.

1.195 Ft 1.075 Ft

A sorozat Origami című kötetének nagy népszerűségére való tekintettel újabb kötetet állítottunk össze. Bár az ebben szereplő modellek kicsit bonyolultabbak, mégis kezdők is bátran hozzáfoghatnak, hiszen a hajtogatás lépései ábrákon is követhetők.

1.195 Ft 1.075 Ft