Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív foglalkozások

Rendezés:
Nézet:

Arról nem kell ódákat zengeni, hogy a gyurmázás szeretetén miért nem fog az idő. Könnyen formázható, gyors, látványos és bármikor elölről lehet kezdeni, könnyű korrigálni. Arról nem is beszélve, hogyan fejleszti ez az egyszerű játék gyermekünk finom mozgását, és intelligenciáját.

2.990 Ft 2.691 Ft

Minden gyerek imád gyurmázni, a legkisebbtől a legnagyobbig: mert a gyurmát nem lehet elrontani, mert mindig újra lehet formálni, és bármit el lehet belőle készíteni. A Gyurmatitkok második kötetében színes és aranyos vadon élő állatokat: koalát, zsiráfot, elefántot formázhatsz!

2.990 Ft 2.691 Ft

A gyurmázásnak különleges értéke van: a gyermekek felfedezik az anyagot, alakítják, kísérleteznek vele. Ismereteket szereznek formákról, méretekről, térről. A könyvben szereplő figurák éppúgy lehetnek szép díszek, mint ajándékok vagy játékeszközök.

598 Ft

A matematika leglátványosabb része a térmértan. Segítségével a különböző térbeli alakzatok képei pontosan megrajzolhatók. Az elkészült rajzokat nézve pedig az lesz az érzésünk, mintha magukat az eredeti térformákat látnánk magunk előtt.

1.195 Ft
A muffinok nagyon közkedvelt sütemények, az elkészítésük egyszerű, ugyanakkor a variációs lehetőségek határtalanok.
798 Ft

A préselt papírgolyó sokféleképpen felhasználható anyag. Más, szintén elérhető áron beszerezhető anyagokkal kombinálva fantáziadús barkács- és ajándékötleteket valósíthatunk meg.

547 Ft

A selyemfestés nem csak a felnőttek hobbija lehet, a gyerekek éppúgy örömüket lelik benne. A könyv egyszerű módszereket mutat be, amelyekkel a gyerekek is könnyen elkészíthetik a vidám motívumokat.

598 Ft

A textilfestés régen is divat volt, de akkoriban még nem voltak ilyen egyszerűen használható textilfestékek. A mai festékekkel, különösen a textilfestő filctollakkal és a lehúzható matricafestékekkel még a legkisebbek is könnyen boldogulnak.

598 Ft
Az ujjnyomdázás azt jelenti, hogy remek ötleteket valósíthatunk meg a papíron az ujjaink és festék segítségével. A gyerekek nagyon egyszerűen kelthetik életre az ujjlenyomataikat.
2.500 Ft