Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív foglalkozások

Rendezés:
Nézet:

A kiadványban részletes ismertetőt találhatunk a csuhéfonási technikákról, ezért kezdők és haladók egyaránt elkészíthetik a könyvben szereplő tárgyakat, illetve azok alapján saját elképzeléseiket is megvalósíthatják.

3.495 Ft 3.145 Ft

A „fanyuvasztás” nem más, mint egyfajta kreatív újrahasznosítás. A könyvben régi bontott fadeszkából, rozsdás szegből, lakatpántból egyszerűen megvalósítható ötleteket találunk, amelyek alapján bárki nekiállhat barkácsolni.

1.995 Ft 1.795 Ft
A muffinok nagyon közkedvelt sütemények, az elkészítésük egyszerű, ugyanakkor a variációs lehetőségek határtalanok.
798 Ft 718 Ft

Játszani éppen olyan jó, mint valamit elkészíteni. Ha csak röviden, ha csak kicsiben, ha csak magunknak, akkor is felemelő érzés… Két nemezkészítő kalandjairól szól ez a kis könyv, ismerkedésükről a bábszínházzal.

1.800 Ft

Az elmúlt húsz évben a világ a nemezkészítést újra felfedezte a maga számára. Művészek és pedagógusok tanulták meg, majd gyermekek ezrei. Az alkotók egyre újabb és újabb dolgokat találtak ki, és egyre gyakrabban készítettek játékokat gyermekeik számára.

1.800 Ft

A textilfestés régen is divat volt, de akkoriban még nem voltak ilyen egyszerűen használható textilfestékek. A mai festékekkel, különösen a textilfestő filctollakkal és a lehúzható matricafestékekkel még a legkisebbek is könnyen boldogulnak.

598 Ft 538 Ft

A könyvben felsorakoztatott ötletekkel és ajánlásokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a készíthető gyermekhangszerek létrehozására és a használatukban rejlő kifogyhatatlan lehetőségekre, kedvet ébreszteni minden kreatív pedagógusban a gyermekekkel való közös munkálkodáshoz, akár tanórai, akár tanórán kívüli, szabadidős tevékenységek során.

3.480 Ft