Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív foglalkozások

Rendezés:
Nézet:

A kiadványban részletes ismertetőt találhatunk a csuhéfonási technikákról, ezért kezdők és haladók egyaránt elkészíthetik a könyvben szereplő tárgyakat, illetve azok alapján saját elképzeléseiket is megvalósíthatják.

3.495 Ft 3.145 Ft

A „fanyuvasztás” nem más, mint egyfajta kreatív újrahasznosítás. A könyvben régi bontott fadeszkából, rozsdás szegből, lakatpántból egyszerűen megvalósítható ötleteket találunk, amelyek alapján bárki nekiállhat barkácsolni.

1.995 Ft 1.795 Ft
A muffinok nagyon közkedvelt sütemények, az elkészítésük egyszerű, ugyanakkor a variációs lehetőségek határtalanok.
798 Ft 718 Ft

A textilfestés régen is divat volt, de akkoriban még nem voltak ilyen egyszerűen használható textilfestékek. A mai festékekkel, különösen a textilfestő filctollakkal és a lehúzható matricafestékekkel még a legkisebbek is könnyen boldogulnak.

598 Ft 538 Ft

A könyvben felsorakoztatott ötletekkel és ajánlásokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a készíthető gyermekhangszerek létrehozására és a használatukban rejlő kifogyhatatlan lehetőségekre, kedvet ébreszteni minden kreatív pedagógusban a gyermekekkel való közös munkálkodáshoz, akár tanórai, akár tanórán kívüli, szabadidős tevékenységek során.

3.480 Ft