Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ünnepek

Rendezés:
Nézet:

A karácsonyt megelőző időszak az advent, amikor nem csak otthonaink, de még a városok utcái is díszbe borulnak, az év legnagyobb ünnepének közeledtét jelezve. A Színes ötletek különszámainak sorában könyvünk kifejezetten az adventre jellemző „díszcsodák” bemutatására jelent meg.

1.098 Ft

Családi ünnepeink – mint a Húsvét, Karácsony, születésnap – nem telhetnek el gyertyafény nélkül. Ezekre a napokra készíthetünk a saját ízlésünknek megfelelő gyertyákat a könyv segítségével.

698 Ft

A karácsonyi ünnepek előtt mindenki szebbé, meghitté szeretné varázsolni otthonát asztali díszekkel, ablak- és ajtódíszekkel stb. A karácsony igazi fénypontja a tündöklő karácsonyfa, amit igazán különlegessé tehetünk saját készítésű gyöngydíszekkel.

598 Ft

A könyvben bemutatott ablakdíszeket már advent előtt elkészíthetjük, és egészen vízkeresztig díszíthetik az ablakokat. A transzparenspapír különlegessége, hogy áttetsző, így szűrten átengedi a fényt, ezáltal különleges látványt és fényjátékot nyújt az otthonunkban.

1.195 Ft 1.075 Ft

Ebben a kötetben ötleteket kaphatnak a karácsony előtti barkácsoláshoz. Az egyes tárgyakat elkészíthetik a leírás alapján is, de saját elképzeléseikhez is felhasználhatják őket. Az articsókatechnika kedvelt kézimunka, amely valószínűleg még sokáig nem veszti el az aktualitását, mert mindig új ötletek születnek.

547 Ft

A bejárati ajtókon lógó koszorúk mindig szép látványt nyújtanak, és ez nem csak karácsonykor van így. Éppen ezért egyre több követőre talál az az ötlet, hogy az évszaknak megfelelően díszített koszorúkat készítsünk. 

598 Ft

A mézeskalácssütés hangulatos közösségi esemény lehet gyerekeknek, családoknak és baráti társaságoknak. Mindemellett teljesen egyedi ajándék létrehozására is lehetőséget ad, a tervezéstől az elkészítés öröméig. 

995 Ft 895 Ft

Könyvünkben úgy válogattuk össze a natúrdíszeket, hogy a kicsik és nagyok egyaránt találjanak közöttük kedvükre valót, és közösen alkotva varázsoljanak otthonukba karácsonyi hangulatot.

995 Ft 895 Ft
A tavaszi és a húsvéti jelképek remek lehetőséget adnak arra, hogy mézeskalácsot készítsünk. A szimbólumok figuráit süssük meg ajándékként a gyerekeknek, a locsolkodóknak, díszítsük velük az ünnepi terítékeket, és a tavaszi hangulathoz dekoráljunk mézeskaláccsal.
1.995 Ft 1.795 Ft

A hímes tojások díszítése többféle módon készülhet. Könyvünk a legősibb módszert, a viaszolt technikát mutatja be. Megismertet a szükséges eszközökkel, bemutatja a munka menetét, az íróka használatát, a festés módját, és bőséges mintagyűjteményt ad a viasszal írt tojások díszítési formáiról.

390 Ft

Korábban írt Tojásfestés című kiadványomban a viasszal írt tojásokkal foglalkoztam. Ebben a kötetben a viaszolás mellett további technikák szerepelnek. Egy kivételével ezek is hagyományos, régóta használt tojásfestési módok. 

450 Ft

Az év ünnepeit és kiemelkedő időszakait sokféle eredetű jelkép, motívum illetve díszítőelem kíséri, ezekből válogat a kötet. Gyerekek és szülők egyaránt készülődhetnek a különböző ünnepekre a mintakönyv motívumait felhasználva.

1.500 Ft 1.350 Ft

Advent idején a szabadidő kreatív eltöltésével, díszek, ajándékok stb. készítésével ráhangolódhatunk a küszöbön álló karácsonyra, és felkészülhetünk rá. Otthonunkat meghitté varázsolhatjuk saját készítésű adventi koszorúkkal, asztali és ajtódíszekkel.

998 Ft