Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kidolgozott érettségi tételek történelemből

Paraméterek

Szerző Demeter Áron – Gedeon Zsuzsanna – Greinstetter Balázs – Tuza Veronika – Ughy Márton
Cím Kidolgozott érettségi tételek történelemből
Alcím Középszint
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2006
Terjedelem 192 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 963 16 4092 2
Ár:
990 Ft
891 Ft
Kedvezmény: 10%

Ez a kiadvány a középszintű érettségire való felkészülésben kíván mankóként szolgálni azzal, hogy a követelményrendszer minden egyes témaköréhez egy-egy tételt dolgoz ki lényegre törően és alaposan.

Leírás

Kedves Középiskolás Diák! Bizonyára örülsz annak a szerencsés fejleménynek, hogy immár választhatsz, hogy közép-, vagy emelt szintű vizsgát teszel az érettségi tárgyakból, így történelemből is. Ez a kiadvány a középszintű érettségire való felkészülésben kíván mankóként szolgálni számodra azzal, hogy a követelményrendszer minden egyes témaköréhez egy-egy tételt dolgoz ki lényegre törően és alaposan. A tételek feldolgozásához további segítséget nyújtanak a hozzájuk kapcsolódó kötelező évszámok, személyek, fogalmak rövid meghatározásai. Eredményes felkészülést!
Kedves Tanár Kolléga! Segítséget szeretne adni a középszintű érettségitől tartó, vagy éppenséggel már a tananyag előtt járó diákjai számára, hogyan is kellene feldolgozni, felépíteni a követelményrendszer témaköreit? Ez a tételtár ezt a feladatot vállalta magára és teljesítette túl azzal, hogy a mintatételek nemcsak továbbgondolható kérdésfelvetéseket, érdekes megközelítéseket tartalmaznak, hanem a felkészülést és a számonkérést is megkönnyítő adattárat.
 
Írta: Demeter Áron – Gedeon Zsuzsanna – Greinstetter Balázs – Tuza Veronika – Ughy Márton