Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kiliki a Földön 2.

Paraméterek

Szerző Gróf Annamária – Szende Virág – Varga Csilla – Vidéki Erzsébet
Cím Kiliki a Földön 2.
Alcím Magyar nyelvkönyv gyerekeknek (letölthető hanganyaggal)
Kiadó Akadémiai Kiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 236 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 963 05 9652 7
Eredeti ár:
5.200 Ft
4.940 Ft
Online kedvezmény: 5%

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. 

Leírás

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is. A gyakorlatkészlet megőrzi az első kötet jól bevált gyakorlattípusait, ugyanakkor életkornak megfelelően gazdagodik, komolyabbá válik. A játékos feladatok sem hiányoznak, s új elemként megjelenik az országismeret is. A kötet továbbra is elsődleges feladatának tartja a mindennapi kommunikációhoz szükséges pragmatikai eszközkészlet tanítását, emellett fejleszti a helyesírást, összefüggő szövegeken keresztül pedig az olvasási készséget.
Tankönyv: folytatásos történetként, változatos nyelvtani és lexikai gyakorlatokkal, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztését, a helyes magyar beszéd elsajátítását szolgáló feladatokkal, kulturális kiegészítő anyagokkal.
Hanganyag: az olvasmányok szövegével, valamint értést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal, mely a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.

 

Akadémiai Kiadó, 2018.

Írta: Gróf Annamária – Szende Virág – Varga Csilla – Vidéki Erzsébet 

Szerkesztette: Szende Virág

Lektor: Somos Béla

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
5.200 Ft 4.940 Ft