Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Klinikai gyermekgyógyászat

Paraméterek

Szerző Tulassay Tivadar
Cím Klinikai gyermekgyógyászat
Alcím 2., bővített kiadás
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 928 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 963 226 639 8
Ár:
17.600 Ft

Klinikai gyermekgyógyászat első kiadásának tartalmi része korszerű, ma is megállja a helyét a tankönyvek sorában. Az orvostanhallgatók és a szakvizsga előtt állók jól el tudják belőle sajátítani a gyermekgyógyászat alapvető ismereteit. A második kiadás néhány fejezetének szerkesztése átgondoltabb lett, és helyenként tematikus bővítés is történt.

Leírás

A Klinikai gyermekgyógyászat első kiadásának tartalmi része korszerű, ma is megállja a helyét a tankönyvek sorában. Az orvostanhallgatók és a szakvizsga előtt állók jól el tudják belőle sajátítani a gyermekgyógyászat alapvető ismereteit. A második kiadás néhány fejezetének szerkesztése átgondoltabb lett, és helyenként tematikus bővítés is történt. Számos új ábra, táblázat és nagyon sok fénykép bővíti az új kiadást, és a kórisme egyik pillérének, a képalkotó diagnosztikának sok dokumentuma segíti a jobb megértést. Természetesen ezzel a könyv terjedelme is bővült.

Fontos, hogy az orvostanhallgatóknak bemutassuk a gyermekgyógyászat sokszínűségét, több szakmát integráló jellegét. Ha valaki átolvassa a könyvet, képes lesz a legfontosabb ismeretek megtartására, ám ami ennél is fontosabb, szemléletet kap a gyermekek jó orvosi ellátásáról. A szakvizsgára készülők ugyanakkor megtalálják a gyermekgyógyászat minden fontos kérdését, s ha részletesebb ismeretekre kíváncsiak, jól hasznosíthatják a könyv kulcsszavait az elektronikus adatbázisokban történő keresés során.

Szerkesztette: Tulassay Tivadar