Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Környezeti nevelési segédletek értékelése

Paraméterek

Sorozat KN Szer-Tár
Cím Környezeti nevelési segédletek értékelése
Kiadó Magyar Környezeti Nevelési Egyesület
Kiadás éve 1998
Terjedelem 48 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 963 03 5877 8
Eredeti ár:
950 Ft

Ez a füzet egyrészt olyan környezeti nevelőknek szól, akik értékelni szeretnék az általuk használt vagy másoknak ajánlott környezeti nevelési segédleteket, másrészt olyan tanártovábbképző szakembereknek, akik a műhelyen részt vevő tanároknak szeretnének segíteni a környezeti nevelési segédletek értékelésében.

Leírás

Ez a füzet egyrészt olyan környezeti nevelőknek szól, akik értékelni szeretnék az általuk használt vagy másoknak ajánlott környezeti nevelési segédleteket, másrészt olyan tanártovábbképző szakembereknek, akik a műhelyen részt vevő tanároknak szeretnének segíteni a környezeti nevelési segédletek értékelésében. Ez a füzet gyarapítja a nevelők tudását és szakértelmét, alapos (de nem „profi-szintű”) értékelési módszereket kínál fel, és segít abban, hagy a kollégák másokat is erre ösztönözzenek. Tartalmas háttér-információval szolgál, azután végigvezeti az olvasót egy értékelési folyamaton, jó ötleteket, javaslatokat, ismérveket, munkalapokat és műhelygyakorlatokat tartalmaz.

A sorozat az EE-Toolbox-Workshop Resources Manual (szerk.: Monroe, M. C. – Cappaert, D.) adaptálása. Elsődleges célja a (tanár továbbképző) műhelyek megtervezésének segítése, de tanórák, (kereszt)tantervek vagy más programok szervezéséhez is ad elvi és gyakorlati útmutatást.

KN Szer-Tár – Műhelyszervezési kézikönyvek

Írta: Tourtillott, Leann – Britt, Peggy

Fordította: Szabó Judit

Magyar viszonyokra adaptálta: Könczey Réka

Sorozatszerkesztő: Victor András