Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Krea-Fitt Kft.

Rendezés:
Nézet:

Ez a hiánypótló könyv összefoglalja mindazt, amit ma a sporttehetségről, a tehetségek eredményes gondozásáról, fejlesztéséről elméletben és gyakorlatban tudni érdemes. Bemutatja a tehetséggondozás módszereit, melyekkel a tehetséges sportolók fejleszthetők, és ismerteti azokat a pedagógiai-módszertani szempontokat, melyekkel a sportszakemberek hatékonyan fejleszthetik a jó adottságú, képességű sportolókat. 

7.000 Ft

Dr. Radák Zsolt Edzésélettan című könyve az elméleti és gyakorlati nézőpontot kiválóan ötvözve az élettani folyamatokat sejti-, szervi- és szervezeti szinten értelmezi, hogy világosabb legyen az edzésmódszerek miértje. A kiadvány nemcsak terhelés-élettani könyv, hanem az edzésmódszerek hátterére és okaira is keresi a választ és módszereket is ajánl az edzéscélok megvalósításához. 

7.000 Ft

A hatékony erőnléti edzővé válás megköveteli a szakmai készségek megismerését és folyamatos fejlesztését és a legjobb gyakorlatok tudományos alapjainak alapos megértését. Ebben a mind a kezdő, mind a tapasztalt edzőkhöz szóló kötetben a szerzők a legújabb tudományos bizonyítékokat vizsgálják, és alkalmazzák azokat a gyakorlatok kiválasztására, az edzéstervezési döntésekre az erőfejlesztés és kondicionálás teljes területén, az erő és a teljesítmény, a gyorsaság és az ügyesség, valamint az aerob kondicionálás teljes skáláján. 

9.000 Ft

A közel 60, képpel illusztrált recepttel színesített könyv iránymutatást és gyakorlati, a napi rutinban is használható tanácsokat ad az utánpótlás sportolók ideális egészséges fejlődéséhez és teljesítményének növeléséhez.

7.000 Ft

Vannai Judit könyve gyermekgyógyászok és utánpótláskorú sportolókkal foglalkozó edzők számára alapvető információs forrás, szülők számára pedig az a megbízható tudásanyag, amely segít eligazodni az internet világában ránk zúduló hatalmas és ellentmondásos információ-tömegben.

6.000 Ft

A sportpedagógia a neveléstudomány és a sporttudomány olyan közös metszéspontján helyezkedik el, mely kifejezetten fejlesztő céllal egyrészt a sportban folyó nevelőmunka elméletét és gyakorlatát vizsgálja, másrészt a sporttevékenységre épülő célokat és erre épülő szisztematikus tevékenységeket foglalja magában.

8.000 Ft

Könyvünk a sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, sporttevékenységhez kapcsolódó pszichiátriai kérdésekkel foglalkozik, edzőknek, (sport)szakembereknek, sportolóknak ajánlott. 16 fejezetben mutatja be a sportban előforduló pszichiátriai betegségeket, illetve kizárólag az élsportban jellemző speciális jelenségeket, kórképeket. A pszichopatológián keresztül nem csak a szorongásos, hangulati zavarok és evészavarok, hanem a kevésbé ismert alvászavarok, a sportszemélyiség és a szerhasználati problémák is terítékre kerülnek. 

6.000 Ft

A könyv világosan és közérthetően mutatja be a sportpszichológia alapelveit és gyakorlatát az edzői munkafolyamatban. A legfrissebb kutatásokra és elméletekre támaszkodva ismerteti azokat a gyakorlatias pszichológiai eszközöket és technikákat, amelyeket az edzők arra használhatnak, hogy a leghatékonyabb fejlődést és a legnagyobb teljesítményt kihozzák sportolóikból. A könyv lépésről lépésre nyújt útmutatást a kulcsfontosságú témákról.

8.000 Ft

Ez a fantasztikus szerzői gárda által írt könyv lehetővé teszi az olvasók számára, hogy jobban megértsék a személyi edzés fontos összetevői – például kliensek viselkedésváltozása, motiválása, testösszetétel változtatás, táplálkozás, a fittségi állapot nyomon követése, edzéstípusok és edzésprogramok tervezése, női, várandós, ill. idősebb kliensek, regenerációs technikák stb. – mögött meghúzódó tudományos indoklást, és iránymutatást kapjon ezek gyakorlati megvalósításában. 

9.000 Ft