Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Látogatás a beszéd birodalmába 2.

Paraméterek

Szerző Szabó Szilvia
Cím Látogatás a beszéd birodalmába 2.
Alcím Kiegészítő feladatgyűjtemény a nyelvi késés és nyelvi zavar logopédiai terápiás ellátásához (2. kiadás)
Kiadó Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelem 120 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 615 81841 5 1
Eredeti ár:
4.290 Ft

A „Látogatás a beszéd birodalmába” könyvek azokhoz szólnak, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést.

Leírás

A „Látogatás a beszéd birodalmába” könyvek azokhoz szólnak, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést. Az érzelmi fejlődésnek a személyes beszélgetés a terepe, hiszen az élő beszéd sokkal többet mond, mint az írott. A technológiai fejlődés elkerülhetetlen, de a sikeres személyiségfejlődéshez tartalmas emberi kapcsolatok szükségesek és ehhez nélkülözhetetlen a verbalitás.
A Látogatás a beszéd birodalmába 2. nem az első „kék” könyv folytatása, hanem a meglévő tudásanyag bővítése, kiegészítése. Az első kötet terjedelmi gátjai miatt úgy éreztem, hogy az ismeretanyag bővítésre szorul. A gyerekek, a szülők, a kollégák pozitív visszajelzései alapján igény van az első „Beszéd birodalma” könyv anyagának bővítésére, teljesebbé téve a foglalkozásokat. Hiszem, hogy azok a gyermekek, szülők és kollégák, akik már az első kötetet alkalmazva tartottak foglalkozásokat, szívesen fogják kezükbe venni ezt a kiadványt is.
Szabó Szilvia logopédus, gyógypedagógus, a Látogatás könyvek szerzője.

A Látogatás a beszéd birodalmába 2. több mint 1.000 db képet tartalmaz, így az első „kék” kötettel együtt több mint 2.600 színes kép segíti a gyermekek beszéd és anyanyelvi fejlesztését, mindezt szakszerűen felépített struktúra szerint.

Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó, 2023.

Írta: Szabó Szilvia logopédus, gyógypedagógus
Lektor: Dombóvári Ildikó logopédus, gyógypedagógus

A sorozat további részei: LÁTOGATÁS-KÖNYVEK

Kapcsolódó témakörök:

Szó-kép-tár sorozat

Beszédfejlesztés