Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Látogatás a beszéd birodalmába - Szókártyák

Paraméterek

Szerző Szabó Szilvia
Cím Látogatás a beszéd birodalmába – Szókártyák
Alcím Logopédiai, óvodai és otthoni foglalkozásokhoz (2-7 éves gyermekek számára)
Kiadó Pirkadat 2003 Bt.
Kiadás éve 2018
Formátum A/4, spirálozott
ISBN 978 615 00 2166 9
Ár:
6.190 Ft

Az 527 képből álló szókártya gyűjtemény a Látogatás a beszéd birodalmába 1-2. kötetek képeit tartalmazza. A változatos képanyag nemcsak nyelvi késő, beszédfejlődésben elmaradást mutató, hanem minden beszédet elsajátító kisgyermek számára ajánlott szókincsének bővítéséhez, anyanyelvi fejlődéséhez 2 éves kortól. A későbbi életkorban a főfogalom alá rendezést is gyakorolhatják a gyermekek a színes kártyák segítségével. A képanyag óvodai és logopédiai foglalkozásokhoz, otthoni játékokhoz változatos formában használható.

Leírás

Az 527 képből álló szókártya gyűjtemény a Látogatás a beszéd birodalmába 1-2. kötetek képeit tartalmazza. A változatos képanyag nemcsak nyelvi késő, beszédfejlődésben elmaradást mutató, hanem minden beszédet elsajátító kisgyermek számára ajánlott szókincsének bővítéséhez, anyanyelvi fejlődéséhez 2 éves kortól. A későbbi életkorban a főfogalom alá rendezést is gyakorolhatják a gyermekek a színes kártyák segítségével. A képanyag óvodai és logopédiai foglalkozásokhoz, otthoni játékokhoz változatos formában használható. Önmagában a szókártya gyűjtemény hasznos ugyan, viszont terápiához, otthoni megsegítéshez célszerű legalább a „kék” Látogatás-könyv (Látogatás a beszéd birodalmába) beszerzése, mivel a nyelvi rendszerek kiépítését, tematikáját a könyv tartalmazza.

Ajánljuk szülőknek, óvodapedagógusoknak, logopédusoknak és fejlesztőpedagógusoknak, hogy változatos és színes képanyaggal támogassák meg a gyermekek beszédfejlődését.

Írta: Szabó Szilvia

Grafika, tervezés: Dolmány Edina