Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Látogatás a tudás birodalmába 2.

Paraméterek

Szerző Szabó Szilvia
Cím Látogatás a tudás birodalmába 2.
Alcím Kalandpark (5–7 éves gyermekek számára)
Kiadó Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 164 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 615 00 7662 1
Eredeti ár:
4.390 Ft

Diszlexia prevenciós elemekre épülő iskola-előkészítő anyanyelvi és játékos részképesség-fejlesztő feladatgyűjtemény. Látogatás a tudás birodalmába 2. része – a Kalandpark – iskolába készülő nagycsoportos és első osztályos gyerekeknek, szüleiknek, valamint logopédus, gyógypedagógus, óvodapedagógus és fejlesztőpedagógus kollégáknak szól.

A könyvsorozat további részei: Látogatás–könyvek

Leírás

A Látogatás a tudás birodalmába 2. része – a Kalandpark – iskolába készülő nagycsoportos és első osztályos gyerekeknek, szüleiknek, valamint logopédus, gyógypedagógus, óvodapedagógus és fejlesztőpedagógus kollégáknak szól.
A szakemberek az első kötetet sikerrel használták már az óvodák nagycsoportjában, magas szintű iskola-előkészítő munkájukban, illetve diszlexia-prevenciós ellátás során, míg a szülők otthon is szakszerű iskola-előkészítést tudtak nyújtani gyermeküknek. Az első kötetet sok gyerek megszerette, sokan közülük többször is visszatértek a könyvhöz és ismét megoldották a feladatokat, változatos megoldásokat találtak. A szülők, a gyerekek, a szakemberek lelkesedése inspirálta, hogy megszülessen ez a második kötet is.

A Látogatás–könyvsorozat újgenerációs könyveket jelent, nem csak az új generációknak. Az internet, a naponta minket érő megannyi vizuális inger korában a gyerekek érdeklődését sokkal nehezebb felkelteni és ébren tartani, mint azelőtt, ezért mozgalmas, színes könyvekre van szükség. A gyerekek érdeklődését felkeltő könyvekkel, feladatokkal észrevétlenül megy végbe a tanulási folyamat, ugyanakkor a szülők, szakemberek számára is megkönnyíti és sikeresebbé teszi a munkát.
 

Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó, 2020.

Írta: Szabó Szilvia

Lektor: Dombóvári Ildikó

A sorozat további részei: LÁTOGATÁS-KÖNYVEK

Kapcsolódó kiadványok