Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Légy Te is Hangszermester!

Paraméterek

Szerző Sőnfeld Mátyás
Cím Légy Te is Hangszermester!
Alcím Második kiadás
Kiadó Zenebatyu Élményprogram
Kiadás éve 2020
Terjedelem 30 oldal
Formátum A/5, irkafűzött
ISBN HANGSZ01
Eredeti ár:
1.980 Ft

Mi az a flakolele? Mi köze az esőbotnak a fogpiszkálóhoz? És hogyan készülhet magából a füzetből igazi fúvós, sőt, szívós hangszer? 30 oldal, 20 újrahasznosított hangszer, 5 zenés játék, mellékelt papírhangszer.

Leírás

Mi az a flakolele? Mi köze az esőbotnak a fogpiszkálóhoz? És hogyan készülhet magából a füzetből igazi fúvós, sőt, szívós hangszer? 28 oldal, 20 újrahasznosított hangszer, 5 zenés játék, mellékelt papírhangszer.

A Légy Te is Hangszermester! kiadvány célja, hogy megtanítsa az olvasót a háztartási hulladékok újragondolására, 20 egyszerű hangszer elkészítésén keresztül. Ha van otthon fémkupak, joghurtos doboz, papírguriga, vagy épp gumiabroncs, már indulhat is az alkotás!

A hangszerek leírása az eszközigényen és elkészítési módon túl megemlít egy-egy zenés játékot – a kiadvány elején található zenés játékgyűjteményből válogatva –, amelynek kipróbálására az adott hangszer kiválóan alkalmas. Emellett minden hangszer mellé hasznos és kipróbált tipp jár, így nyújtva tökéletes programot az egész családnak, vagy épp csoportnak, osztálynak!

 

Zenebatyu Élményprogram, 2020.

Írta: Sőnfeld Mátyás

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
1.680 Ft