Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Logika munkafüzet 2.

Paraméterek

Cím Logika munkafüzet 2.
Alcím 2. kiadás
Kiadó Mozaik Kiadó
Kiadás éve 2019
Terjedelem 44 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN MS-1906U
Ár:
990 Ft

Az alsó tagozatosoknak szóló SAKK-LOGIKA programcsomag a legérdekesebb és egyben legeredményesebb módját választja a gondolkodás fejlesztésének: játszani tanít. Miközben a kisiskolások sakkoznak vagy más logikai játékokat játszanak, megismerik és megtanulják alkalmazni a játékszabályokat, megtervezik és átgondolják a saját lépéseiket, az ellenfél lehetséges válaszait és azok következményeit.

Leírás

Az alsó tagozatosoknak szóló SAKK-LOGIKA programcsomag a legérdekesebb és egyben legeredményesebb módját választja a gondolkodás fejlesztésének: játszani tanít. Miközben a kisiskolások sakkoznak vagy más logikai játékokat játszanak, megismerik és megtanulják alkalmazni a játékszabályokat, megtervezik és átgondolják a saját lépéseiket, az ellenfél lehetséges válaszait és azok következményeit. Így a gyerekek a játék során nagyon hamar, szinte észrevétlenül jutnak el az összetett gondolkodás magasabb szintjeire. A sakk és a logika munkafüzetek egymás hatását erősítik, de önmagukban is alkalmazhatók.

Ugye szereted az olyan furfangos feladatokat, fejtörőket, rejtvényeket, mókás játékokat, melyek nemcsak szórakoztatóak, hanem csiszolják az elmét, megtanítanak gondolkodni? Ebben a logika-munkafüzetben találhatsz titkosírást, agytornát, csalafinta feladatokat, vicceket és sok egyéb izgalmas dolgot. Sőt! Számos esetben neked kell kitalálni, megalkotni a feladatokat. A munkafüzet gondolkodtatóbb, csavarosabb feladatait csillag jelzi. Reméljük, hogy számos kellemes, vidám percet szereznek neked a fejtörők!

 

MS-1906U

Írta: Csömör Lászlóné, Kajzinger Róbert, Sarlós Erzsébet

Tartalom

Előszó

Törd a fejed! I.

Törd a fejed! II.

Sorrend és idő

Írás – jelek

Részek – egész – sorrend

Több-kevesebb, előny-hátrány

Minden jó, ha jó a vége

Hol, merre?

Tükröm, tükröm!

Járt utat járatlanért…

Színezz, számolj, tervezz!

Aki keres, az talál!

Nincs takargatnivalóm!

Színre szín!

Ne csak nézz, láss is!

Két út van előttem…

Tervezz!

Fel is út, le is út

Ki nevet a végén?

Kinek a pap, kinek a papné