Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Magasépítéstan II.

Paraméterek

Szerző Filotás János – Lovrencsics Ferenc
Cím Magasépítéstan II.
Alcím Tetőszerkezetek, szakipari munkák
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 224 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 963 16 6625 0
Eredeti ár:
4.980 Ft
4.731 Ft
Online kedvezmény: 5%

A tankönyv a magas- és lapostetőket, valamint a nyílászárókat tekinti át részletesen. Ismerteti továbbá a vakolatok és felületképzések technológiáit, valamint a burkolatok és azok használati és üzemi víz elleni szigeteléseinek rendszerét. Bemutatja az épületgépészeti és épületvillamossági ismereteket, valamint az építési rendszereket és technológiákat is.

Leírás

A tankönyv a magas- és lapostetőket, valamint a nyílászárókat tekinti át részletesen. Ismerteti továbbá a vakolatok és felületképzések technológiáit, valamint a burkolatok és azok használati és üzemi víz elleni szigeteléseinek rendszerét. Bemutatja az épületgépészeti és épületvillamossági ismereteket, valamint az építési rendszereket és technológiákat is. Az építés során szükséges segédszerkezeteket, illetve a fenntartás, üzemeltetés és bontás témaköreit is tárgyalja.

Főbb fejezetek: Tetőszerkezetek, magastetők; Lapostetők; Nyílászárók és beépített szekrények; Burkolatok és vízszigetelések; Vakolatok és homlokzati hőszigetelések; Felületképzések; Épületgépészet és épületvillamosság; Segédszerkezetek; Építési rendszerek, építési technológiák; Fenntartás, üzemeltetés, bontás.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2020.

MK-5623

Írta: Filotás János – Lovrencsics Ferenc

Szakmai lektor: Szilágyi Márta okleveles építészmérnök

 

Kapcsolódó kiadvány:

Magasépítéstan I. Építőipari alapismeretek, építési ismeretek

 

Kapcsolódó témakörök:

Építőipar

Épületgépészet