Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Magzatkortól kamaszkorig

Paraméterek

Szerző Vollner Judit
Cím Magzatkortól kamaszkorig
Alcím Lélek, köldökzsinór, kötődés
Kiadó Helikon Kiadó
Kiadás éve 2015
Terjedelem 254 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 227 579 6
Eredeti ár:
3.490 Ft
3.141 Ft
Online kedvezmény: 10%

A témáról és a módszerről megjelent, nagy sikerű Lelki köldökzsinór – Beszélgetek a kisbabámmal című könyv folytatása a jelen kötet, amelyben Vollner Judit mélyinterjúi olvashatók.

Leírás

Napjainkra bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás pillanatával kezdődik. Az anya belső világának minden rezdülése érinti a baba testét és lelkét: lelki köldökzsinór köti össze az anyát magzatával. Az anyaméhben szerzett tapasztalatok kihatnak az ember testi-lelki fejlődésére, személyiségére, társadalmi kapcsolatai milyenségére. A lelki köldökzsinór, az anya–magzat kapcsolatanalízis mértékadó tudományos körök szerint az egyik legfontosabb felfedezés a pszichológia területén. A témáról és a módszerről megjelent, nagy sikerű Lelki köldökzsinór – Beszélgetek a kisbabámmal című könyv folytatása a jelen kötet, amelyben Vollner Judit mélyinterjúi olvashatók. Hajdanán a programban részt vevő tizenöt kismama mesélt a szerzőnek arról, hogy miként élték meg a kapcsolatanalízist, most pedig a gyerekek mesélnek életükről, kapcsolataikról, az Édesanya-képükről. Hiszen az egykori kisbabák ma már kamaszok...
A rendkívül személyes hangú és izgalmas beszélgetések nem a téma elismertségének újabb fejezetei, hanem igazi szülői kézikönyv is egyben, hiszen ezúttal maguk az érintettek, a fiatalok vallanak mindarról, ami őket érdekli. És ez kulcs a neveléshez. Is.
 

Tartalom

Cseri Csilla
Szántó Györgyi
Fejérvári Andrea
Szoboszlai Mónika
Seres Angelika
Várnai Myrtill
Aradi Kinga
Fenyvesi Adrienn
Pete Tóth Csilla
Lipcsei Klára
Müller Zsófi
Barabás Brigitta