Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Minden napra egy kérdés

Paraméterek

Cím Minden napra egy kérdés
Alcím 14. kiadás
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2012
Terjedelem 104 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 11 9174 5
Ár:
2.690 Ft
2.286 Ft
Kedvezmény: 15%

Könyvükben 366 kérdést teszünk föl, a leggyakoribbak közül válogatva. A válaszok és a színes rajzok elkalauzolják a kis olvasót a csillagok, a technika, az állatok és növények birodalmába, sok mindent megtanulhatnak az emberi testről és az emberek világáról.

Leírás

Abból tanul a gyerek, ha kérdez – szoktuk mondani az érdeklődő gyerek kitartó kérdezősködésére. S ebben nagy igazság rejlik! Egy kisgyereknek minden új, amit a környezetében lát, tapasztal. Ahogy növekszik, egyre több újdonságot fedez föl a világból, amelyet szeretne megismerni. Ha kérdez, az azt jelenti, hogy meglátott valamit, amit eddig nem vett észre. S ha a kérdésre helyes választ kap, azzal valóban tanul a gyerek. Könyvükben 366 kérdést teszünk föl, a leggyakoribbak közül válogatva. A válaszok és a színes rajzok elkalauzolják a kis olvasót a csillagok, a technika, az állatok és növények birodalmába, sok mindent megtanulhatnak az emberi testről és az emberek világáról.

Írta: S. Tóth László (Égről és Földről), Schmidt Egon (Állatokról), S. Csóka Eszter (Növényekről), Balázs Anna (Emberről), B. Méhes Vera (Emberek között élünk)

Szerkesztette: Dornbach Mária

Rajzolták: Hegyi Mária és Kacsán György