Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mindennapos betegápolás I-III.

Paraméterek

Szerző Milliken, Mary Elizabeth – Campbell, Gene
Cím Mindennapos betegápolás I-III.
Alcím Az ápolónői hivatás kézikönyve (7. kiadás)
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2006
Terjedelem 1656 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 963 242 852 8
Ár:
4.600 Ft

A Mindennapos betegápolás című tankönyv célja az, hogy a beteg biztonságos és hatékony gondozásához szükséges tudnivalókat a gyakorló nővér szintjén, egyetlen – három részes – kötetben foglalja össze.

Leírás

A Mindennapos betegápolás című tankönyv célja az, hogy a beteg biztonságos és hatékony gondozásához szükséges tudnivalókat a gyakorló nővér szintjén, egyetlen – három részes – kötetben foglalja össze. Jóllehet a könyv összegzésében mindenre kiterjed, találhatók benne olyan utalások is, amelyek célja az, hogy olyan feladatokat tűzzenek ki, melyek a tanuló tudását a szükséges szinten túl is próbára teszik.
A könyv öt fejezetből áll (ápolói hivatás ismertetése, beteggondozás alapjai, kórfolyamatok ápolói beavatkozásai, életszakaszok vizsgálata, felkészítő a szakápolói feladatkörre). A fejezetek bevezetővel indulnak, majd az elmélet és a témához kapcsolódó ápolói folyamatok és alkalmazások következnek. A fejezet ellenőrző feladatai arra késztetik a tanulót, hogy a munkafüzet megfelelő fejezeteinek kitöltésével sajátítsa el a tudnivalót.
 
Írta: Elizabeth Mary Milliken – Gene Campbell
Szerkesztette: Kusnyerik Györgyné