Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mit kezdjünk az akaratossággal?

Paraméterek

Szerző Deliága Éva – Lovász Hajnalka
Cím Mit kezdjünk az akaratossággal?
Alcím Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 108 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 615 5281 46 4
Eredeti ár:
3.650 Ft
3.285 Ft
Online kedvezmény: 10%

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.

Leírás

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.
Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.
Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet – és a mesék kis hallgatóját.

 

Kulcslyuk Kiadó, 2022.

Írta: Deliága Éva – Lovász Hajnalka

Illusztrálta: Várkonyi Mária

 

Kapcsolódó kiadványok:

Deliága Éva – Lovász Hajnalka: Mit kezdjünk az agresszióval?

Deliága Éva – Lovász Hajnalka: Mit kezdjünk a szorongással?