Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Modern árazás

Paraméterek

Szerző Rekettye Gábor – Danyi Pál – Veres István
Cím Modern árazás
Kiadó Akadémiai Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelem 300 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 454 564 4
Eredeti ár:
5.500 Ft
4.950 Ft
Online kedvezmény: 10%

Modern árazás széles körűen bemutatja, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az árképzésben a 21. század legújabb technológiáit is felhasználva. Hiánypótló munka, ajánljuk minden kereskedelmi szereplőnek, legyen az hagyományos áruház vagy éppen webshop.

Leírás

„Mennyiért adjam? Mennyiért vegyem? Kereskedői és fogyasztói oldalról is kiemelten fontos ez a kérdés! Eladói szempontból a megfelelő árképzés alkalmazása döntően befolyásolja a vállalkozás profitját és növekedési lehetőségeit. A Modern árazás széles körűen bemutatja, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az árképzésben a 21. század legújabb technológiáit is felhasználva. Hiánypótló munka, bátran ajánlom minden kereskedelmi szereplőnek, legyen az hagyományos áruház vagy éppen webshop.”

Rácz Csaba ügyvezető igazgató, Árukereső.hu

„Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik most akarnak megismerkedni az árazás izgalmas világával, akik az árdöntések összefüggéseit újra végig akarják gondolni, alapvető területeit számba akarják venni. Azoknak főképp ajánlom, akik a mai élenjáró gyakorlatot akarják megismerni, át akarják látni a digitalizáció erre a területre kifejtett hatását, az MI megjelenésének következményeit, az erre alapozott új üzleti modellek működését, a startupok árdöntéseinek kereteit. Friss példákkal, esetekkel ad a könyv impulzusokat a hazai és a nemzetközi piacra vonatkozó vállalkozói döntések irányainak kialakításához.”

Törőcsik Mária egyetemi tanár,

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

„A helyes árazással sokat nyerhetsz, de a rosszal még többet veszthetsz. A jó árazás megtanulható, ebből a kiváló könyvből, amely a kezdő vállalkozókat felkészíti a helyes ár kialakítására. Sőt mi több, felhívja a figyelmet a buktatókra, amelyekbe oly gyakran belebotlik a csak az ösztöneire hallgató vállalkozó. »Fél áron szinte minden eladható, csakhogy abból nem élünk meg« − mondta gyakran Brückner István, a Centrum Áruházak legendás vezérigazgatója. Ez a könyv megtanítja, hogyan lehet megtalálni azt az árat, amelyet méltányosnak találnak a vevők is, és nyereségessé teszik a vállalkozást is.”

Vecsenyi János vállalkozásfejlesztési coach,

GE-EIT Health Venture Lab, Professor Emeritus (BCE és BME)

Akadémiai Kiadó, 2021.

Írta: Rekettye Gábor – Danyi Pál – Veres István

Kapcsolódó kiadványok