Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mondj nemet!

Paraméterek

Sorozat Móra Családi Iránytű
Szerző Phillips, Asha
Cím Mondj nemet!
Alcím Hogyan jelöljük ki a határokat gyerekeinknek
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 264 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 415 333 7
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Online kedvezmény: 15%

Kötetetünk a gyereknevelés során jelentkező határok kijelöléséhez nyújt segítséget. Mi a legjobb módszer az időkorlátok felállítására, az étkezési és az elalvási szokások megváltoztatására? Asha Phillips a téma elsőszámú szakértőjeként az egyes korosztályok szerint tagolva válaszolja meg ezeket az égető kérdéseket.

Leírás

A Móra családi iránytű legújabb kötete a gyereknevelés során jelentkező határok kijelöléséhez nyújt segítséget. Mi a legjobb módszer az időkorlátok felállítására, az étkezési és az elalvási szokások megváltoztatására? Asha Phillips a téma elsőszámú szakértőjeként az egyes korosztályok szerint tagolva válaszolja meg ezeket az égető kérdéseket.

Egyre több gyerekről hallani, akiket összeférhetetlen viselkedésük miatt el kell tanácsolni az óvodából vagy az iskolából. Mit tehetnek ez ellen a szülők? Hol húzzák meg a határokat, és hogyan tartassák be azokat? Mi a legjobb módszer az időkorlátok felállítására, az étkezési és az elalvási szokások megváltoztatására? Asha Phillips a téma elsőszámú szakértőjeként az egyes korosztályok szerint tagolva válaszolja meg ezeket az égető kérdéseket a baba születésétől a kamaszkor végéig.
Asha Phillips gyermekpszichiáter saját praxisában gyerekek, családok és párok számára vezet terápiát. A Tavistock Klinika óraadó tanára, külföldön is rendszeresen tart előadásokat. Londonban él férjével és két lányával.

Fordította: Zöldi Anna

Tartalom

Előszó

1. fejezet. Csecsemőkor

2. fejezet. Kisgyermekkor (2-5 évesek)

3. fejezet. Kisiskoláskor

4. fejezet. Serdülőkor

5. fejezet. Betegség a családban

Utószó: Párban