Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv és kommunikáció

Paraméterek

Sorozat Képességtár tehetséggondozó füzetek
Szerző Demeter Lázár Katalin – Szűcs Imre
Cím Nyelv és kommunikáció
Alcím 6-9 éves gyerekek és szüleik számára
Kiadó Napvilág Kiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 40 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 338 113 7
Eredeti ár:
1.200 Ft
1.080 Ft
Online kedvezmény: 10%

A füzetben található élményszerű játékos feladathelyzetekben mindenki gazdagodik: a szülő ötleteket meríthet a tudatos játékválasztáshoz, míg a gyerek minden játék során fejlődik valamely területen. Ajánljuk iskolába készülő és alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek.

Leírás

Játékos feladatgyűjteményünk célja, hogy szülőként megismerkedjen a gyermeki fejlődés területeivel, és a játékokat végigjátszva bepillantást nyerjen gyermeke képességeibe. A füzetben található élményszerű játékos feladathelyzetekben mindenki gazdagodik: a szülő ötleteket meríthet a tudatos játékválasztáshoz, míg a gyerek minden játék során fejlődik valamely területen. Ajánljuk iskolába készülő és alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek.
Ez a füzet az Aranyelme Tehetséggondozó Egyesület szülőknek szóló kiadványsorozata első darabja. A sorozat köteteiben olyan játékos feladathelyzeteket szedtünk csokorba, amelyek segítségével a szülők játszva fejleszthetik önmagukat és gyermekeiket, és amelyek segítségével egy-egy képességterületen észrevehetik, ha nagyóvodás–kisiskolás gyermekük életkoránál ügyesebb, tehetségesebb.
 
Írta: Demeter Lázár Katalin – Szűcs Imre
Sorozatszerkesztő: Szűcs Imre Lóránt