Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érettségi- és nyelvvizsga felkészítők

Rendezés:
Nézet:

A könyv segítségével a középszintű spanyol érettségire lehet eredményesen felkészülni és felkészíteni.

3.610 Ft 3.429 Ft

A kötet tájékoztatja, eligazítja az olaszul tanuló diákot arról, hogy mi az a nyelvi-nyelvtani szint, amely elérésével meg lehet szerezni a nyelvvizsgát, le lehet tenni az érettségit, ill. meg lehet kezdeni az egyetemi bölcsészkari tanulmányokat.

3.210 Ft 3.049 Ft

Kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

3.680 Ft

Ez a könyv azzal a szándékkal jött létre, hogy segítse a 2005-ben bevezetett kétszintű érettségi középszintjére való felkészülést. A kiadvány 10 feladatlapot tartalmaz, vagyis 10 próbavizsga elé állítja a vizsgára készülőket.

3.980 Ft 3.582 Ft

Ez a kötet az írásbeli érettségi szövegértési feladatához nyújt segítséget. A szövegek a fiatalokról szólnak, a hétköznapi élethez kapcsolódnak. Szókészletük jól alkalmazható a mindennapi beszédben. A könyv zárófejezetében a megoldások kaptak helyet. Tanórai munkára és önálló tanulásra is jól használható.

1.900 Ft 1.805 Ft

A kiadvány az új típusú írásbeli és szóbeli emelt szintű érettségire való felkészüléshez kínál autentikus feladatsorokat.

4.190 Ft 3.771 Ft

A feladatgyűjtemény az új típusú írásbeli és szóbeli középszintű érettségire való felkészüléshez kínál feladatsorokat. (CD-melléklettel)

4.190 Ft 3.771 Ft

Gyakorlókönyvünkkel szeretnénk megkönnyíteni, színesebbé és barátságosabbá tenni az új típusú érettségire készülést. A könyvhöz CD készült, amely tartalmazza a hallott szöveg értését, fejlesztő feladatokkal.

4.350 Ft 4.132 Ft

A könyv hiányt pótol, hisz a magyarországi egyik cigány csoport anyanyelvéből szervezett nyelvvizsgához az ITK ORIGO lovári cigány nyelvvizsgához való felkészülésben segít. Hasonló segédanyag, mely a lován cigány nyelvvizsgához nyújt kézzel fogható segítséget, a könyvpiacon még nem található. 

3.980 Ft 3.781 Ft

A kötet középiskolákban használható csoportos gyakorláskor, különböző vizsgákra vagy éppen az Olasz Nyelvi Fesztiválra való felkészülés során.

2.005 Ft 1.904 Ft
A könyv azoknak szól, akik szeretnék megismerni és gyakorolni az új típusú spanyol érettségi minden elemét. A feladatsorok szerkezete és nehézségi foka megegyezik a vizsga követelményeivel.
3.460 Ft 3.287 Ft