Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érettségi- és nyelvvizsga felkészítők

Rendezés:
Nézet:

A könyv segítségével a középszintű spanyol érettségire lehet eredményesen felkészülni és felkészíteni.

3.610 Ft 3.429 Ft

A kötet tájékoztatja, eligazítja az olaszul tanuló diákot arról, hogy mi az a nyelvi-nyelvtani szint, amely elérésével meg lehet szerezni a nyelvvizsgát, le lehet tenni az érettségit, ill. meg lehet kezdeni az egyetemi bölcsészkari tanulmányokat.

3.210 Ft 3.049 Ft

Válogatás az utóbbi évek francia érettségi és felvételi vizsgáinak, illetve az OKTV írásbeli fordulóinak anyagából.

680 Ft

Kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

3.680 Ft

Ez a könyv azzal a szándékkal jött létre, hogy segítse a 2005-ben bevezetett kétszintű érettségi középszintjére való felkészülést. A kiadvány 10 feladatlapot tartalmaz, vagyis 10 próbavizsga elé állítja a vizsgára készülőket.

3.980 Ft 3.582 Ft

Ez a kötet az írásbeli érettségi szövegértési feladatához nyújt segítséget. A szövegek a fiatalokról szólnak, a hétköznapi élethez kapcsolódnak. Szókészletük jól alkalmazható a mindennapi beszédben. A könyv zárófejezetében a megoldások kaptak helyet. Tanórai munkára és önálló tanulásra is jól használható.

1.900 Ft 1.805 Ft

A kiadvány az új típusú írásbeli és szóbeli emelt szintű érettségire való felkészüléshez kínál autentikus feladatsorokat.

4.190 Ft 3.771 Ft

A feladatgyűjtemény az új típusú írásbeli és szóbeli középszintű érettségire való felkészüléshez kínál feladatsorokat. (CD-melléklettel)

4.190 Ft 3.771 Ft

Gyakorlókönyvünkkel szeretnénk megkönnyíteni, színesebbé és barátságosabbá tenni az új típusú érettségire készülést. A könyvhöz CD készült, amely tartalmazza a hallott szöveg értését, fejlesztő feladatokkal.

4.350 Ft 4.132 Ft

A könyv hiányt pótol, hisz a magyarországi egyik cigány csoport anyanyelvéből szervezett nyelvvizsgához az ITK ORIGO lovári cigány nyelvvizsgához való felkészülésben segít. Hasonló segédanyag, mely a lován cigány nyelvvizsgához nyújt kézzel fogható segítséget, a könyvpiacon még nem található. 

3.980 Ft 3.781 Ft

A kötet középiskolákban használható csoportos gyakorláskor, különböző vizsgákra vagy éppen az Olasz Nyelvi Fesztiválra való felkészülés során.

2.005 Ft 1.904 Ft
A könyv azoknak szól, akik szeretnék megismerni és gyakorolni az új típusú spanyol érettségi minden elemét. A feladatsorok szerkezete és nehézségi foka megegyezik a vizsga követelményeivel.
3.460 Ft 3.287 Ft