Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Finn nyelv

Rendezés:
Nézet:

Könyvünk elsősorban azzal a céllal készült, hogy a magyarországi finnugor szakos egyetemi hallgatók Finn leíró nyelvtan c. tantárgyához tankönyvként szolgáljon.

2.205 Ft 2.094 Ft
A magyar egyetemeken már hosszabb ideje népszerűek a finn és észt tárgyak, sőt tanulmányszak is létesült. Ez időszerűvé, sőt szükségessé tette egy balti finn nyelvészeti szakkönyv megírását.
800 Ft 760 Ft

Ez a tankönyv a mordvin nyelv gyakorlati célú elsajátítását szeretné segíteni. Elsősorban magyar és finnugor szakos egyetemi hallgatók számára készült, de tanári segítség nélkül, önállóan is forgathatják az érdeklődők.

1.575 Ft 1.496 Ft

A könyv elsősorban az egyetemi hallgatók finn képzésének segédeszközéül szolgál. Ebből adódóan elsődleges célja e rokon nyelv szerkezetének bemutatása, így a viszonylag rövid szövegek mellett jelentős terjedelemben foglalkozik a finn nyelv grammatikai szerkezetének felvázolásával, s ahol lehet, igyekszik magyar–finn párhuzamokat vonni.

4.800 Ft 4.320 Ft

Közel 30 000 címszó. Kezdő és haladó nyelvtanulóknak. Az élőbeszéd szókincse. Modern szókészlet és példaanyag. Az aktív mondatalkotást elősegítő információk. Világos, könnyen áttekinthető szerkezet. Gyors kereshetőség. Magyarázatok a helyes szóválasztáshoz.

 

6.950 Ft 6.255 Ft