Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Francia nyelv

Rendezés:
Nézet:

A válogatás Alfred de Vigny tíz költeményét tartalmazta. Múlt századi és két évvel ezelőtti fordítás egyaránt található a könyvben, bizonyságául annak, hogy Alfred de Vigny folyamatosan a látókörünkben van.

1.445 Ft 1.372 Ft

A francia nyelv lexikona közérthetően, bőséges példaanyaggal illusztrálva, újszerű módon, egymást betűrendben követő közel 900 szócikkben tartalmazza mindazokat a hasznos és érdekes információkat, amelyeket a francia nyelvről, használatának szabályairól és szabálytalanságairól tudni kell. 

4.990 Ft 4.491 Ft

A szöveggyűjtemény francia szakos egyetemi és főiskolai hallgatóknak, francia nyelvtanároknak, módszertani szakembereknek, egyetemen és főiskolán francia szakmódszertant oktató kollégáknak szól, akik módszertani ismereteik bővítésére, felfrissítésére használhatják az egyes fejezeteket.

2.885 Ft 2.740 Ft

Az Au son des sons hiánypótló mű. Francia olvasási, megértési, kiejtési és helyesírási gyakorlókönyv, amely elsősorban azoknak az egyetemi és tanfolyami hallgatóknak nyújt nélkülözhetetlen segítséget, akik már előrehaladott ismeretekkel rendelkeznek a mai francia nyelvről.

2.575 Ft 2.446 Ft
Magyarországon elsőként Kaposvárott indult be a francia nyelvű tanítóképzés. A szerző könyvében a francia nyelvi tanítóképzés során összegyűlt szakmai tapasztalatait teszi közkinccsé, melyeket más idegen nyelvi képzésben is hasznosítani lehet.
1.280 Ft 1.216 Ft

A kiadvány az új típusú írásbeli és szóbeli emelt szintű érettségire való felkészüléshez kínál autentikus feladatsorokat.

4.190 Ft 3.771 Ft

A feladatgyűjtemény az új típusú írásbeli és szóbeli középszintű érettségire való felkészüléshez kínál feladatsorokat. (CD-melléklettel)

4.190 Ft 3.771 Ft

A ​könyv a mai francia nyelv mintegy 1000 igen gyakori állandósult kifejezését, ún. gallicizmusát és ezek magyar megfelelőjét dolgozza fel újszerű, tematikus elrendezésű szótár formájában. Azoknak nyújt segítséget, akik már túljutottak a francia nyelv alapjainak elsajátításán, s szeretnének mihamarabb zöld ágra vergődni a minden nyelv sava-borsát adó, közkeletű szólásokkal is, vagyis szeretnék azokat pontosan értelmezni és helyesen alkalmazni.

1.400 Ft

Ez a könyv azt a célt szolgálja, hogy a megfelelő nyelvi szintet elért tanuló jobban teljesítsen a vizsgán, ha tisztában van a reá váró feladatokkal. Ehhez segítséget nyújt a könyvben lévő feladatgyűjtemény, amely a közép- és felsőfokú vizsga valamennyi feladattípusából tartalmaz feladatmintákat és megoldási kulcsokat.

1.650 Ft 1.485 Ft

A kötet tanári kézikönyvként használható a francia pszichológiai, pedagógiai, szociológiai szaknyelv oktatásában, szövegolvasáshoz, fordításhoz felhasználható szöveggyűjtemény, pedagógusképző intézmények lektorátusi nyelvoktatásában, valamint a – napjainkban egyre több szak képesítési követelményeiben megjelenő – pszichológiai, szociológiai kurzusokon...

3.415 Ft 3.244 Ft