Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kínai nyelv

Rendezés:
Nézet:

A régi kínaiak a bornak nem csupán a búfeledtetés szerepét tulajdonították, hanem... a taoizmus és a buddhizmus hatására úgy gondolták, a borivás kiragadja őket a világ mocskából egy jobb világba.

730 Ft 693 Ft

Elsősorban az uralkodó vagy családtagjai álmai lehettek elég fontosak ahhoz, hogy írásba foglalják őket, hiszen az uralkodói álmok jóslata közvetve az egész ország sorsára is vonatkozott...

989 Ft 939 Ft

Az Usborne Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk.

2.500 Ft 2.250 Ft

A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD-n. A hanganyag felmondásában közreműködött: Li Ang és Lázár Balázs.

1.500 Ft 1.350 Ft
A széles közönség számára is hozzáférhető, modern szerkesztési formába öntött kínai-magyar szótár, mintegy 3750 írásjegy-címszót és több mint 8000 összetett címszót tartalmaz.
3.800 Ft

A szótár közel 12 000 magyar szócikkelyt tartalmaz, hasznos eszközül szolgál mind a kínaiul tanuló diákok, mind pedig a fordítók, tolmácsok és oktatók számára.

2.800 Ft

A kísértetekben való hit Kínában ősrégi, s nagyon sokáig tartotta magát, még a materialista filozófusok is hittek a létezésükben.

630 Ft 598 Ft
Van egy forma, amelyben a kínai szatirikus humor közvetlenül is megjelenik, ez pedig a vicc. Füzetünk ízelítőt nyújt négy kínai viccgyűjtemény gazdag anyagából.
630 Ft 598 Ft