Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Latin nyelv

Rendezés:
Nézet:

A teológiát a nyugati egyházban több mint ezer éven át latin nyelven művelték. Az alapvető teológiai fogalmakat latinul fogalmazták meg, ezért megértésükhöz szükséges és hasznos a nyelv ismerete. Azon túl, hogy a tudományos kutatáshoz különösen is fontos a latin tudás, az Egyház liturgiájában és mindennapi életében napjainkban is használjuk e nyelvet.

2.200 Ft 1.980 Ft

Ez a könyv nem nyögvenyelős, házi feladatokkal terhelt latinórák sorozata, szívesen kínálja mindenkinek az élvezetes és mindennapjainkban jelen lévő latinságot.

2.630 Ft 2.498 Ft

A Latin-magyar kéziszótár mai nyelvünk legfontosabb és leggyakoribb szóanyagát tartalmazza. Ebben a szókincsben benne vannak azok a szaknyelvi kifejezések is, amelyek az iskolai tanítás révén vagy gyakori használatuk miatt már köznyelviekké váltak, továbbá a fontos földrajzi nevek és az utónevek.

8.350 Ft 7.932 Ft

A Magyar-latin kéziszótár több mint 45000 címszava s körülbelül kétannyit kitevő magyar szókapcsolat-készlete mai nyelvünk legfontosabb és leggyakoribb anyagát tartalmazza. Ebben az anyagban benne vannak azok a szaknyelvi kifejezések is, amelyek az iskolai tanítás révén vagy gyakori használatuk miatt már köznyelviekké váltak.

8.350 Ft 6.680 Ft

A könyv tömören és világosan tárgyalja az orvosi latin nyelvi ismereteket, ezáltal megkönnyíti az egészségügyi szakmai tantárgyakban előforduló latin szavak értelmezését és használatát.

4.790 Ft

Az egészségügyi szakiskolák tankönyvének célja, hogy olyan nyelvi ismereteket nyújtson az orvosi nyelvben, amelyeket a tanulók jól használhatnak a további tanulás, majd pedig szakmájuk gyakorlása során.

2.300 Ft

A szótárban a címszavak összeállításánál irányadó szempont az volt, hogy a tanuló megtalálja benne azokat a szavakat, amelyek a további tanulmányai során és gyakorlati munkájával kapcsolatosan előfordulhatnak, s így jó segédeszköze legyen a szakmai ismeretek elsajátításában.

1.690 Ft