Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Német nyelv

Rendezés:
Nézet:

A könyv szerző: Bácskai Anna, Borbély Mária, Gáspár Irma, Ghiczy Erzsébet, Molnár Judit, Szabó László, Tamássyné dr. Bíró Magda.

800 Ft 720 Ft

A programban 4 angol és 3 német nyelvtani gyakorló részprogram található. Mindegyik részprogram 20-as feladatciklusban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Helytelen válasz esetén újra lehet próbálkozni, vagy kérni lehet a helyes válasz kiírását. Mindegyik részprogrammal feladatlap is nyomtatható!

3.990 Ft

Móron is, mint más német nemzetiségi településeken, több évtizede már folyamatosan törekednek arra, hogy a helyi nyelvjárás ne menjen feledésbe, hanem valamilyen módon, ha nem is a mindennapi nyelvhasználatban, fennmaradjon. Hiszen identitásunk legfontosabb megnyilvánulása, ha az anyanyelvünket értjük, beszéljük, használjuk. A szótár lelkes készítőit is elsősorban ez a nemes szándék motiválta e gyűjtemény összeállításában. (2. kiadás)

5.000 Ft
Német nyelvtankönyv, amely a nyelvtani szabályok ismertetése mellett rengeteg gyakorlati feladatot is tartalmaz, hogy így a szabályok alkalmazása is sikeressé válhasson. Ajánlott iskolai tankönyvek mellé, mivel kiváló feladatai megkönnyítik a diákok tanulását.
3.500 Ft 3.325 Ft

20 kép (20 téma) közül lehet választani. Minden kép 30 kis képkockából (és hozzá tartozó 30 szóból) áll. (Ez összesen 600 szót jelent, amelyekkel a gyerekek az német szókincsüket fejleszthetik játszva.) A szavakhoz kell párosítani a megfelelő kis képkockákat...

3.990 Ft

A 10+1 játékból álló különleges nyelvi társas játékgyűjtemény változatossá és élvezetessé teszi a 8-10 éves korosztály érdeklődésének és némettudásának megfelelő témakörök (család, napi tevékenységek, öltözködés, utazás, állatok stb.) szókincsének és nyelvtanának gyakorlását.

2.490 Ft 2.365 Ft