Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Orosz nyelv

Rendezés:
Nézet:

Az A1-A2-B1 szinthez készült orosz nyelvtani gyakorlókönyv harmadik, javított kiadása.

3.465 Ft 3.291 Ft
Galgóczy Árpád régtől vallja: egyetlen nép szellemiségét, lelkiségét, művészetét sem szabad azonosítani az őt megnyomorító és elaljasító politikai rendszerrel. Az ilyen esetekben egyenlőségjelnek nincs helye, és nem is lesz soha.
2.389 Ft 2.269 Ft
A könyv szerzője Dr. Erdei Ilona PhD, docens, a Szegedi Tudományegyetem Szláv Intézete Orosz Tanszékének oktatója.
2.835 Ft 2.693 Ft
Az orosz kultúra – mint akármely más népé – határtalan, felmérhetetlen, nem gyömöszölhető egyetlen könyvbe, de a törekvésről nem lehet lemondani. Szótárunk, mely sokéves gyűjtő- és szerkesztő munka terméke, több mint ötven tárgykörből igyekszik adatokat nyújtani a szótárhasználónak az orosz világ legkülönbözőbb jelenségeiről.
3.990 Ft 3.591 Ft

A segédanyag elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik a fordító és tolmácsképzés keretein belül az orosz nyelvet választották akár első, akár második nyelvnek.

1.890 Ft 1.795 Ft

Mihalik Márta Вот это Россия! című könyve az orosz középszintű és emelt szintű szóbeli érettségi vizsgára, valamint a középfokú szóbeli nyelvvizsgára készülőknek nyújt segítséget. A kiadvány célja, hogy szimulálja a fent említett szóbeli nyelvvizsgákat: kérdezz-felelek megadott témákban, egy szituáció eljátszása, emelt szinten vita, érvelés, valamint kép alapján történő beszélgetés.

2.900 Ft 2.610 Ft

Карой Бибок: Изучение языкознания и синтаксиса русского языка. Краткое введение (A nyelvtudomány és az orosz szintaxis tanulmányozása). Dr. Bibok Károly a Szegedi Tudományegyetem Szláv Intézetének intézetvezető egyetemi docense.

2.520 Ft 2.394 Ft