Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Portugál nyelv

Rendezés:
Nézet:

Könyvünk, melyet elsősorban az egyetemek romanisztika szakos hallgatóinak szántunk, magyar nyelven vázolja az Ibériai-félsziget újlatin nyelveivel, a katalánnal, a spanyollal és a galego-portugállal kapcsolatos legfontosabb ismereteket.

2.205 Ft 2.094 Ft
Ez a tankönyv az alapoktól a középfokú nyelvvizsga szintig vezeti el a portugálul tanulni vágyó diákot. Aki megtanulja a könyv anyagát, bizton remélheti, hogy jól el tud igazodni Portugália és a volt gyarmatai nyelvi közegében. Ajánljuk középiskolásoknak, az egyetemi alapozó kurzusok hallgatóinak és magántanulóknak.
5.200 Ft 4.680 Ft

Feladatgyűjteményünk a portugál nyelvtani jelenségek tanórai vagy egyéni gyakorlásához, átismétléséhez nyújt lehetőséget.

3.800 Ft 3.420 Ft

50 000 címszó, 23 000 példa és kifejezés, középpontban a Portugáliában beszélt nyelv. A csak Brazíliában használt fontosabb szavak is megtalálhatók a szótárakban. A leggyakoribb kifejezések, szólások, közmondások, segítség a portugál szavak kiejtéséhez.

9.500 Ft 8.550 Ft

Az újlatin nyelvek közül a spanyolt és a portugált beszélik a legtöbben. Könyvünk azok nyelvtanulásához nyújt segítséget, akik e két nyelv valamelyikének birtokában célul tűzik maguk elé a másik magas szintű elsajátítását is, valamint akik a spanyol és a portugál nyelvtanra, közelebbről a spanyol és a portugál igékre vonatkozó ismereteiket rendszerezni, elmélyíteni kívánják.

3.500 Ft 3.150 Ft