Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelvtanoda 2.

Paraméterek

Szerző Óváriné Tavaszi Márta – Szigetfűné Papp Szilvia
Cím Nyelvtanoda 2.
Alcím Munkafüzet az anyanyelvi kompetencia fejlesztésére (2. osztály) (4. kiadás)
Kiadó Mozaik Kiadó
Kiadás éve 2019
Terjedelem 72 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 978 963 697 634 7
Ár:
1.140 Ft

A második osztályosok számára készült munkafüzet lehetőséget ad az anyanyelvi alapkészségek játékos gyakoroltatására, a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is. A kiadvány bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. 

Leírás

A második osztályosok számára készült munkafüzet lehetőséget ad az anyanyelvi alapkészségek játékos gyakoroltatására. A kisdiákok változatos témák, figyelem-, emlékezet- és fantáziafejlesztő feladatok segítségével ismerkednek a magyar nyelv és irodalom világával. Igényes versek, mesék, meserészletek segítik a gyerekek irodalmi ízlésének formálását. A színes és színezésre lehetőséget adó rajzok fenntartják a tanulók érdeklődését, kreativitásra ösztönöznek.
A munkafüzet lehetőséget biztosít a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is. A kiadvány bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Segítségével a gyerekek gyakorolhatják, kiegészíthetik az anyanyelvi órákon tanultakat.

Kedves Gyerekek!
Reméljük, hogy az első kötethez hasonlóan most is nagy élményt jelent majd számotokra a feladatok megoldása. Nyelvünk sokszínűsége, játékossága kimeríthetetlen kincseket rejt, mely öröm forrása lehet kicsik és nagyok számára egyaránt. A munkafüzet feladatainak megoldása gondolkodásra késztet benneteket, de ezért cserébe kiváló szórakozást nyújt. Játékos formában gyakorolhatjátok a második osztály anyanyelvi tananyagát. Ha egy-egy feladatot nem sikerül azonnal megoldanotok, ne keseredjetek el! Többször és pontosan olvassátok el a feladatok utasításait, vagy kérjetek segítséget tanítótoktól! A könyvtárban is sok hasznos információra bukkanhattok.

MS-1536U

Írta: Óváriné Tavaszi Márta, Szigetfűné Papp Szilvia

Lektor: Wéber Anikó

Tartalom

Hang, betű, ábécé
Szórejtvények
Mondatbogozó
Játékos helyesírás
Verses, mesés oldalak