Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ONME Egyesület

Rendezés:
Nézet:

E kiadványban az érdeklődő óvodavezető választ kap arra, hogy egy nevelőtestületen belül miként tudná szabályozottá, szervezetté tenni – minőségfejlesztési módszerekkel – a gyermekek egyéni fejlesztési rendszerét. Hogyan tudná alkalmazni óvodájában a fejlesztőpedagógus munkáját. Hogyan tudná bevonni a szülőket a gyermekek fejlesztési folyamataiba.

2.100 Ft

A könyv két fő részből áll: az első részben Nagy Jenőné az elméleti alapokat mutatja be, majd a második részben – mintegy ennek illusztrációjaként – 17 zenei tehetséggondozó óvodapedagógus gyakorlati ötleteit olvashatják.

2.940 Ft

Az „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” című óvodai program átfogja az óvodáskor teljes nevelő-fejlesztő munkáját, az Óvodai nevelés országos alapprogramja szerint készült alternatíva. A program alappillére kettős: az érzelmekre épít és a gyermek esztétikai tevékenységét, alkotó készségének fejlesztését hangsúlyozza.

3.675 Ft

Ez a könyv abból a célból készült, hogy az óvodai nevelőtestületeknek segítséget adjon a kora gyermekkori tehetségnevelés bevezetéséhez. Az ország különböző területein működő 20 óvodai tehetségponttal olyan tehetséggondozó pedagógiai rendszert dolgoztunk ki, amely a Nemzeti Tehetség Program által kitűzött elveket és célokat követi.

2.940 Ft