Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Orbán Viktor és te

Paraméterek

Szerző Rudas János
Cím Orbán Viktor és te
Kiadó Oriold és Társai Kiadó
Kiadás éve 2012
Terjedelem 244 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 9771 61 1
Eredeti ár:
2.900 Ft
2.755 Ft
Online kedvezmény: 5%

Kell-e tudnunk, hogy milyen ember a választott vezetőnk? És azt tudjuk-e, hogy mi milyenek vagyunk, hogyan viszonyulunk a hatalomhoz – jelenleg az Orbán-rezsimhez? A szerző, Rudas János „kultikus” alaknak számít a hazai szervezetfejlesztés és a szociálpszichológia életében.

Leírás

Orbán Viktorra égető szükségünk van. Vagy talán nem is rá, hanem arra az Orbán Viktor-képre, amit a stábjával együtt professzionálisan alkotott meg, és naponta igyekszik hitelesíteni a médiában. Nem csupán azoknak van szükségük rá, akik egyszerre látják benne a bölcs apát és az agyafúrt fiút, s szinte feltétel nélkül támogatják őt, hanem azoknak is, akik éppen vele szemben, az ő ellenében határozzák meg magukat és tevékenységüket.
De tudjuk-e, hogy milyen ember Orbán Viktor? Kell-e tudnunk, hogy milyen ember a választott vezetőnk? És azt tudjuk-e, hogy mi milyenek vagyunk, hogyan viszonyulunk a hatalomhoz – jelenleg az Orbán-rezsimhez? E könyv elsősorban az utóbbi kérdéssel foglalkozik.
Rudas János „kultikus” alaknak számít a hazai szervezetfejlesztés és a szociálpszichológia életében. Könyvei, a Delfi örökösei és a Javne örökösei alapműnek számítanak, sok ezer példányban keltek el. A szerző most felelős állampolgárként osztja meg gondolatait közös dolgainkról. Meglehet, hogy gondolatai nem tökéletesek, vitathatóak. Ha vitára érdemesek, akkor megvitatandóak, s ha megvitatandóak, akkor vitassuk meg őket! Orbán Viktor tud beszélni a tömegekhez, tud hatni rájuk, tud érzelmeket előhívni. Nagyon tud valamit. Szükségünk van rá. Rudas János kiváló írásaiban közérthető módon próbálja meg tisztázni, hogy mit is tud, és hogy Te, kedves Olvasó – velem egyetemben –, milyen szerepet játszottál, s játszol ma is ennek a létrejöttében. A címben benne foglaltatik egy kérdés is: ki az a te? Én, a kiadó? Te, az olvasó? Vagy valaki, aki nincs is? A könyv végére kiderül.
 
 

Oriold és Társai Kiadó, 2012.

Írta: Rudas János

Kapcsolódó kiadványok:

Rudas János művei

Tartalom

A kiadó előszava
Köszönetek
Bevezetés
Háborúban állunk!
Ki a konzervatív?
Machiavelli és környéke
HRD: hat évtized felhalmozott tapasztalataiból
Az Új Rend néhány mozaikja
Tömegek az utcán
A paternalizmus útjai
Zárszó
Függelék: Ízelítő a magyar blogszférából