Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Aneszteziológia – Intenzív terápia

Rendezés:
Nézet:

Az olvasók ebben az átdolgozott, bővített kötetben olvashatják az aneszteziológia és intenzív terápia magyar nyelvű, legátfogóbb, modern ismeretanyagát.

12.700 Ft

A fogorvosi-szájsebészeti beavatkozások gyakran társulnak vélt, vagy valós rossz élményekkel, melyek feloldása egyértelműen a fájdalommentes kezelés megtapasztalása lehet. A korszerű aneszteziológia számtalan új eszköze lehetőséget biztosít beteg és orvos számára a nyugodt és elviselhető kezelések kivitelezésére.

500 Ft

A kö­tet tör­té­ne­te­i­nek köz­pon­ti alak­ja a fi­a­tal anesz­te­zi­o­ló­gus. Az ő sze­mé­lye, gond­jai, konflik­tu­sai meg­je­len­nek a szak­mai mun­ká­já­ban, mó­do­sít­ják a fi­gyel­mét, a hely­zet­fel­is­me­rő ké­pes­sé­gét.

2.100 Ft 1.995 Ft

Az ITLS (International Trauma Life Support) egy világméretű szervezet, melyet azzal a céllal hívtak életre, hogy közvetett módon segítse a sérülések okozta halálesetek számának csökkenését. A szervezet tanfolyamain nemzetközileg elismert standardoknak megfelelően készítik fel a mentőket és minden érdeklődő orvost a helyszíni sérültellátásra.

7.200 Ft