Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Biofizika – Biostatisztika – Sejtbiológia

Rendezés:
Nézet:

A könyv megírását a 2008-as és 2014-es kémiai Nobel-díjak témái, a zöld fluoreszcens fehérjék, illetve a szuperfelbontású fluoreszcens mikroszkópia kifejlesztése motiválták. A három részből álló kötet biológusok, biofizikusok és orvostanhallgatók képzéséhez nyújt segítséget.

7.500 Ft 6.750 Ft

E tankönyv megírása során végig azt a szempontot tartottam szem előtt, hogy a tantárgy ismeretanyagának elsajátításához szükséges fizikai ismereteket feltétlenül át kell ismételni, mert arra nem számíthatunk, hogy a középiskolai fizika tananyagára minden hallgató emlékszik...

1.021 Ft
Magyarul eddig nem jelent meg olyan könyv, amely a biometria alkalmazását egy SAS program felhasználásával mutatná be, ezért is hiánypótló ez a könyv. Az orvosi tudományos publikációk prezentálásában etalonnak számítanak a SAS programmal feldolgozott eredmények, ezért hasznos, ha maga a kutató is ismeri ezt a feldolgozási lehetőséget.
4.400 Ft

A kötet az egyetemi oktatás támogatására készült, fő célja az egyszerűség és érthetőség volt. A könyvben több szakma művelője megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő területet.

3.900 Ft 3.510 Ft

A magyar nyelven hiánypótló kiadvány a természettudományok egyik legdinamikusabban fejlődő területének, a biotechnológiának az orvosi vonatkozásait mutatja be. Az olvasó a neves szerzőgárda révén pillanatfelvételeket kaphat a szerteágazó és évről évre megújuló terület számos aspektusáról elsődlegesen a betegellátásra koncentrálva.

6.800 Ft