Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Reumatológia

Rendezés:
Nézet:

Tankönyvünk 2. kiadásában a szakterületet érintő legfontosabb tudományos és klinikai információk felfrissítését és naprakésszé tételét tűztük ki célul.

6.800 Ft
A reumatológia területén az utóbbi évtizedekben hallatlan fejlődés és szemléletváltás ment végbe. A szakterület igen gyorsan adaptálta a medicina egészét átformáló új eredményeket és irányzatokat, melyek minőségi változást előidézve az új évezred modern reumatológiai gyakorlatát létrehozták.
6.000 Ft 5.700 Ft

Napjainkban a mozgásszervi betegségek előfordulási gyakorisága meglehetősen magas, a panaszok nemcsak az idősebb, hanem az egyre fiatalabb korosztályt is érintik. Az akadémikus orvoslás eszköztárában e betegségek kezelésében a hosszabb ideig tartó és számos nem kívánt mellékhatást előidéző gyógyszeres terápiák, illetve fizioterápiás kezelések állnak előtérben, így joggal vetődik fel a kérdés, hogy melyek azok a komplementer eljárások, melyek segítségével úgy lehet enyhíteni a mozgásszervi betegségeket kísérő gyulladásos folyamatokon, fájdalmakon, mozgásbeszűküléseken, hangulati és alvászavarokon, hogy egyben a tartós gyógyszerfogyasztás okozta nem kívánt hatásokat is mérsékelni lehessen.

2.800 Ft 2.520 Ft