Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sebészet – Traumatológia

Rendezés:
Nézet:

A diabetes a cukoranyagcsere zavara, tehát az egész szervezetet érinti (érrendszer, idegek, gyomor és bélrendszer stb.). A korai tünetek gyakran bőrtünetekkel kezdődnek. A lábon sebek alakulnak ki, és ezek a szakszerűtlen kezelés következtében fertőződnek. Az elhanyagolt állapot miatt gyakori az alsó végtag amputációja, és a kialakult szepszis a beteg életét is veszélyezteti. A könyv célja a cukorbeteg láb szakszerű ellátásának ismertetése.

8.400 Ft

A sebésznek az elméleti képzésen kívül kellő kézügyességet is el kell sajátítania. A szájhagyomány azt tanítja, hogy a jól végzett műtét 75%-ban a helyes döntés és 25%-ban a helyes technikai felkészültség eredménye.

4.200 Ft
Az érbetegségek korszerű diagnosztikai és kezelési eljárásait ismerteti az atlasz második kiadása.
11.900 Ft

A tankönyv célja, hogy összefoglalja a mindennapi klinikai gyakorlatban hasznosítható legfontosabb információkat az érsebészet, az intervencionális radiológia és az angiológia területén. A szerzők az érbetegségek epidemiológiájával, etiopatológiájával, korszerű diagnosztikájával, kezelésével és rehabilitációjával kapcsolatos naprakész információkat szeretnének megosztani minden, vaszkuláris medicina iránt érdeklődő vagy azzal hivatásszerűen foglalkozó szakemberrel.

7.900 Ft

A könyv orvostan- és gyógytornászhallgatóknak, valamint gyakorló orvosoknak, sebészeknek szól, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a mozgásszervek funkcionális anatómiájával kapcsolatban.

19.200 Ft

A konzervatív töréskezelés sikere ma is a csonttöréseket rögzítő kötések megfelelő kiválasztásától és alkalmazásától függ. A hosszú évekig egyeduralkodó és pótolhatatlannak hitt gipsz mellett, már jóval korábban, megjelentek a hőre lágyuló műanyag rögzítők. A szerzők igyekeznek ezen technika eszközeinek sokaságában világos utat mutatni.

2.940 Ft

A bőrsebek gyakoriak. A szakszerűtlen sebellátás rendkívül költséges, és világszerte súlyosak az ellátási gondok. Szövődmények alakulhatnak ki, és az életet is veszélyeztető fertőzések keletkezhetnek. A sebkezeléshez szakértelem szükséges, és nem sorolható be egyetlen szakmába sem. Olyan szubspecificitás, amelynek sikeres gyakorlása multidiszciplináris együttműködést igényel.

8.400 Ft

A tankönyv a baleseti sebészeten belül egy olyan szakterület ismereteit rendszerezi, amely az életkori sajátságokból fakadó fiziológiai, epidemiológiai, szociális és jogi specialitásokon túl diagnosztikai, terápiás és ellátásszervezési szempontból is különleges figyelmet érdemel.

17.200 Ft

A máj sebészete rövid idő alatt új specialitássá vált a medicinán és a sebészeten belül, ma a gasztrointesztinális sebészet egyik specialitása, amely különböző technikákat és taktikákat alkalmaz.

5.400 Ft 5.130 Ft

Napjainkban a máj (és epeutak) sebészete nagyon változatos és sokszínű. A mind biztonságosabb májreszekciók során egyre több daganatos beteg kerül műtétre elsődleges és másodlagos májdaganat vagy epeútrák miatt...

7.600 Ft

A szerzők 12 fejezetben járják körül a sok problémát okozó sérülést. Az általános ellátási elvek után ismertetik a fixateur externe-t, a velőűrszegezést, az UTN-t, az Expert szeget, valamint a szögstabil lemezeket. A brace-rögzítés, a lágyrész-defectusok fedése és a csontpótlás témakörei önálló fejezetet kaptak. 

3.150 Ft