Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szemészet

Rendezés:
Nézet:

A kontaktológia a szemészet, az optika és a kontaktlencsékkel kapcsolatos ismereteket foglalja magába. A ke­mény kontaktlencsékkel párhuzamosan a 60-as évektől kezdett elterjedni a lágy lencseanyag...

5.600 Ft 5.320 Ft

Dr. Janáky Márta professzornő előadásaiból a szakorvosjelöltek és a fiatal szemészek folyamatosan tanulják a szemészeti electrophysiologiai vizsgálatok, a ritka szembetegségek, az öröklődő szembetegségek, a főként gyermekkorban látott fejlődési rendellenességek és a szemészet más fontos területeinek diagnosztikáját és terápiáját.

3.400 Ft

A betegségek tünetei nem vagy alig változnak, a terápia úgyszintén: a bakteriális keratitis tünetei évszázadok óta ugyanazok, és az antibiotikumok felfedezése óta a terápia is változatlan. Változnak viszont a diagnosztikus lehetőségek, az antibiotikumok és a kezelési elvek. A könyv azzal az igénnyel készült, hogy a szemfelszín és a cornea betegségeinek vonatkozásában ezeket az újdonságokat összefoglaljuk, elsősorban a klinikusok számára.

6.500 Ft

A könyv összegzi mindazon tapasztalatokat, amelyek az utóbbi évtizedek során felhalmozódtak a gyermekkor szemészeti betegségeinek ellátásában. A szakemberek tudása biztosíték arra, hogy a szakma ezen specialitása tovább fejlődik.
4.250 Ft

A szem körüli szövetek – és elsősorban a szemhéjak kóros elváltozásainak – műtétei mind funkcionális, mind kozmetikai szempontból jelentősek.

2.600 Ft 2.470 Ft

Úgy tartják, hogy a tudományos szakmák 5 évenként megújulnak. Az elmúlt 5 évben két fontos terület került előtérbe: a diagnosztikus vonatkozásban elterjedt optikai koherens tomográf (OCT), amely elsősorban a szemfenék diagnosztikájában jelent óriási előrelépést, és a femtosecundum lézer megjelenése a terápiában és a refraktív sebészetben...

8.400 Ft