Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szülészet, nőgyógyászat

Rendezés:
Nézet:
A szerző elsőként ismeri fel és bizonyítja az ovulációs ciklusok hormonális jellemzőinek (folliculo-luteális funkció, FLF) eddig ismeretlen, meghatározó szerepét az emberi reprodukcióban.
4.800 Ft

Könyvünkben a magzat szenzoros, motoros funkcióival, az emocionális reakciókkal és a tanulás folyamatával foglalkozunk. Mindezeket, az egyén viselkedését, a központi idegrendszer befolyásolja. A neurális hálózat kifejlődését pedig a gének szabályozzák.

2.700 Ft 2.565 Ft

Az öt évtizedes elméleti és klinikusi tapasztalattal rendelkező szülész-nőgyógyász professzor kitűnő interdiszciplináris szerzőgárdájával áttekinti a nők genetikai, endokrin, daganatos, gyulladásos, valamint süllyedéssel járó nőgyógyászati betegségeinek megelőzését, szűrését és diagnosztikáját...

17.200 Ft

Jelen kötet a családtervezés és gyermekvállalás, a várandósság, a szülés és a gyermekágy időszakának pszichológiai kérdéseit járja körül négy fő fejezetben.

5.000 Ft
Az öt évtizedes orvosi tapasztalattal rendelkező szülész professzor szerzőgárdája A perinatológia kézikönyve c. kötetben naprakészen tekinti át a kérdés elméleti és gyakorlati szempontjait.
14.900 Ft

A tankönyv szerkesztőjének és szerzőinek szándéka az volt, hogy olyan könyv szülessen a témában, amelynek anyaga azt tartalmazza, amire egy általános orvosnak alapvetően szüksége van a mindennapokban.

8.300 Ft
A várandósgondozás a szülészeti gyakorlat egyharmadát teszi ki, a másik kétharmad a perinatológia, illetve a nőgyógyászat. A három nagy egység áttekintése kézikönyvekben nagy segítség lehet az egészségügyi/orvosi ellátás és a továbbképzés számára.
13.950 Ft 13.252 Ft

Az egészségügyi szakközépiskolák és szakiskolák számára írt tankönyv negyedik, aktualizált kiadása az ápolóképzés egyik alapkönyve.

1.800 Ft

Tanulmánykötetünket ajánljuk pszichológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, szülész-nőgyógyász szakorvosoknak, védőnőknek, valamint minden egészségügyi szakembernek, aki munkája során találkozik a reprodukció kérdéseivel.

3.990 Ft 3.790 Ft

A hangulatzavarok egyik legérdekesebb területe a szüléshez társuló pszichiátriai betegségek kérdésköre...

1.800 Ft 1.710 Ft

A szülésznők mindig az anyák mellett voltak, napjainkban is egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen segítségük. Szakképzettségük, tudásuk és empátiás magatartásuk lehetővé teszi, hogy tanácsot adjanak a várandósoknak, a gyermekágyasoknak.

4.600 Ft