Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

„Ősztől őszig” – a teljes sorozat

Paraméterek

Sorozat Ősztől őszig
Szerző Lukács Józsefné – Ferencz Éva
Cím „Ősztől őszig” – a teljes sorozat
Alcím A sorozat 8 kötete egyben - nagy kedvezménnyel
Kiadó Flaccus Kiadó
Kiadás éve 2011
Terjedelem 1468 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN FLAKC08
Ár:
21.640 Ft
15.148 Ft
Kedvezmény: 30%

A nyolcrészes sorozat kötetei egyben 30% kedvezménnyel rendelhetők. A 8 könyv fogyasztói ára 21640 Ft, de ebben a konstrukcióban 15148 Ft-ért vásárolható meg a teljes sorozat.

Leírás

A sorozatban olyan fejlesztő játékokat gyűjtöttünk egybe, amelyek az összes óvodai témát átölelik az évszakokra építve. Az évszak-irányultság a tervezési alap, mely biztosítja a koncentrációt, lehetőséget ad az állandó ismétlésre, és kapcsolja az új ismeretet a régihez. A csoportos fejlesztések ötlettárával lehetőséget kapunk arra, hogy a tématerveket még játékosabban dolgozzuk fel. A játékok a gyerekek képességszintjéhez igazodva kínálnak fejlesztési lehetőségeket, mind egyénileg, mind pedig együttes, közös játékkal. Az egyes csoportos fejlesztő játékok egy-egy témára épülnek, és szinte az összes részképességet fejlesztik, ezért ily módon komplex formában történik mindez. A gyerekek gondolkodása az értelmi képességek egyéb összetevői, sajátosságai miatt óvodáskorban tevékenységbe ágyazva, manipulációhoz kötötten fejleszthető eredményesen. A képességfejlesztő játékok és csoportos fejlesztések kellő hozzáértéssel és bánásmóddal a fejlesztés legjobb eszközei, és magukban foglalják az ismeretátadás lehetőségét is.

A nyolcrészes sorozat kötetei egyben nagy kedvezménnyel rendelhetők. A 8 könyv fogyasztói ára 21640 Ft, de ebben a konstrukcióban 15800 Ft-ért vásárolható meg a teljes sorozat.

Írta: Lukács Józsefné – Ferencz Éva