Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyertek, gyertek játszani!

„Gyertek, gyertek játszani!” A négykötetes – népi játékokat és a velük kapcsolatos tudnivalókat közlő – sorozat címválasztása a szándékot mutatja, azt a célt fogalmazza meg, amiért a könyvek készültek. Gyerekek és felnőttek otthon, óvodában, iskolában, napköziben, nyári táborban jókedvvel tölthetik együtt az időt. A játék nemcsak a gyerekeknek szól: segít abban, hogy a gyerekek és a felnőttek is jól érezzék magukat. Lényeges, hogy a gyerekek a saját lakhelyüknek megfelelő dialektushoz tartozó játékváltozatokat is tanulhassanak. Segíti őket ebben, hogy a sorozatban a játékok tájegységek szerint külön kötetekben jelennek meg, egy-egy köteten belül a kisebb tájegységeknek, azokon belül pedig a játékok típusrendjének megfelelően csoportosítva.

Rendezés:
Nézet:

Kötetünk egy négykötetes sorozat első darabja, amelyben a teljes anyagra vonatkozó elméleti rész és az erdélyi-moldvai magyar népi játékközlések kaptak helyet.

3.110 Ft 2.955 Ft

Kötetünk egy négykötetes sorozat második darabja, amelyben a dunántúli játékközlések kaptak helyet. A címválasztás a szándékot mutatja, azt a célt fogalmazza meg, amiért a könyv készült.

3.750 Ft 3.563 Ft

Kötetünk egy négykötetes sorozat harmadik darabja, amelyben az északi játékközlések kaptak helyet. A címválasztás a szándékot mutatja, azt a célt fogalmazza meg, amiért a könyv készült.

4.230 Ft 4.019 Ft
Kötetünk egy négykötetes sorozat negyedik darabja, amelyben az alföldi játékok kaptak helyet. Óvónőknek, általános iskolai tanároknak és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik, hasznos és értelmes, egyszersmind kellemes időtöltést ajánlunk könyvünkkel.
5.155 Ft 4.897 Ft