Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MI MICSODA Kicsi világ

A MI MICSODA Kicsi világ–sorozatot 2 éves kortól ajánljuk. A kötetek hétköznapi helyzetek dolgoznak fel, amelyekkel a kisgyerekes családok nap mint nap találkoznak. A kedves rajzokkal illusztrált bátorító, átélhető történetek segítenek a kicsiknek megérteni, hogy mi miért történik és átlendülni a nehéz vagy akár ijesztő pillanatokon is. Ha a könyvek főszereplőinek sikerül, a kis olvasóknak miért ne sikerülne?!

Rendezés:
Nézet:

Luca már ismeri az ovit, mert a tesójáért nap mint nap jöttek anyával, de egészen más ide óvodásként belépni. A délelőtt hamar elrepül, annyi minden történik, ebéd után jólesik a pihenés, és délután milyen jó az udvaron szaladgálni. Azért, jó, hogy anya megérkezik!

3.490 Ft 2.966 Ft

Hurrá, Ida és Zsiga ma játszótérre mennek! Zsiga még a nagy csúszdára is föl fog mászni! Csak hát az nagyon magas… Ida meg a rugós bogáron fog repülni. Mennyi érzés kavarog bennük! Kirobbanó jókedv, feszítő düh… Mi ez a kellemes bizsergés? És mit kezdjek a haragommal?

3.490 Ft 2.966 Ft

Matyi nem tud elaludni. Mi volt ez a zaj? Anya és apa mesél neki az alvásról és az éjszakáról. Ki marad ébren éjszaka? Nekem miért kell aludnom? És mi van ilyenkor a kertben? Éjszaka annyi izgalmas dolog történik! A végére Matyi is elfárad, bebújik az ágyába, és álomba merül.

3.490 Ft 2.966 Ft

Rozi eldönti, hogy ő is a vécébe akar pisilni, úgy, mint a bátyja! Ő sem akar már pelust. De hogy is megy ez? Az új lila vécéülőke sokat segít. Rozi napról napra egyre ügyesebb! A fürdőben persze mást is lehet csinálni. Rozi nagyon szeret lubickolni, még a hajmosást is bírja!

3.490 Ft 2.966 Ft