Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Varázsjátékok

Dr. Gőbel Orsolya Varázsjátékok című sorozatának köteteit az óvodáskorúaknak, a leendő és a hivatásukat gyakorló szülőknek, az e korosztállyal foglalkozó szakembereknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak ajánljuk.

Rendezés:
Nézet:

A Szocioemocionális Pedagógiai Terápia (SZPT) elméleti háttere és módszertana.

3.400 Ft

A kötetben található fantáziajátékok örömteli és tartalmas szórakozást jelenthetnek családi környezetben, egyéni és kiscsoportos terápiás foglalkozások keretében és az óvodai csoportokban egyaránt.

2.500 Ft

A Varázsjátékok sorozat köteteit az óvodáskorúaknak, a leendő és a hivatásukat gyakorló szülőknek, az e korosztállyal foglalkozó szakembereknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak ajánljuk.

2.500 Ft 2.250 Ft

Az Önmagunkban elmélyülten című kötetben található fantáziajátékok nyelvezete a mesék világát idézi, a csendes, időt és teret adó képzeleti munka minden gyermek számára egyéni utat és az egyéni lehetőségek kibontakoztatását kínálja.

2.500 Ft

A mindennapokban nagyon örülünk, ha kialakíthatunk a csoportunkkal egy közös nyelvet, harmonikus légkört függetlenül attól, hogy hány évesek is vannak az osztályunkban. Ennek megalapozásában nagy szerepet kaphatnak a Varázsjátékok vagy képzeletjátékok.

2.600 Ft