Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Palliatív ellátás

Paraméterek

Szerző Csikós Ágnes
Cím Palliatív ellátás
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 620 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 226 845 3
Eredeti ár:
6.700 Ft

A palliatív ellátás sajátos személetet, speciális, multidiszciplináris ismereteket és készségeket igénylő klinikai szakterület, amely a limitált életkilátású betegek tüneteinek enyhítésére fókuszál. Elsődleges célja az életminőség javítása a beteg és a család szükségleteinek megfelelően. 

Leírás

A palliatív ellátás sajátos személetet, speciális, multidiszciplináris ismereteket és készségeket igénylő klinikai szakterület, amely a limitált életkilátású betegek tüneteinek enyhítésére fókuszál. Elsődleges célja az életminőség javítása a beteg és a család szükségleteinek megfelelően. Fiatal diszciplína lévén, kevés magyar nyelven elérhető szakirodalom áll rendelkezésre, miközben a palliatív medicina hazai fejlődése megteremtette a szakkönyvek iránti igényt. Könyvünk Magyarországon az első átfogó, széles körű és részletes munka a palliatív ellátás témaköreiben.

„A halált sokan egy út végének és egy másik út kezdetének tartják. De kell-e, hogy ez az átmenet olyan hosszú, megpróbáltatásokkal teli és drámai legyen? El kell gondolkodnunk azon, hogy szükségszerű-e ezeket elviselnünk.”

 

Medicina Könyvkiadó, 2022.

Szerkesztette: Csikós Ágnes

Lektor: Dr. Pikó Béla